Preoti pedofili la Vatican

Copii ROMANI vanduti preotilor PEDOFILI de la Vatican

autor: FrontPress 27.06.2013

abuzuri preotiUn fost preot italian a denunţat recent la Roma existenţa unei reţele de pedofilie la Vatican. Acesta a spus că printre victime ar fi numeroşi minori din Europa de est, printre care şi români, scrie cotidianului Corriere della Sera.
Fostul preot Patrizio Poggi, în vârstă de 46 de ani, condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru pedofilie, a decis să colaboreze cu forţele de ordine din Italia.
Presa din Peninsulă a dezvăluit că nu mai puţin de nouă prelaţi din Roma vor fi anchetaţi pentru pedofilie. Conform jurnaliştilor italieni, cei nouă plăteau între 150 şi 500 de euro pentru o partidă de sex cu băieţei, unii dintre aceştia fiind români. Ca un fapt agravant, reţeaua de prostituţie infantilă era condusă de un carabinier, care prelua băieţeii din apartamente unde erau ţinuţi de proxeneţi şi îi ducea la periferia din partea de nord a Romei, unde, în locaţii special amenajate, erau aşteptaţi de prelaţi, care îi închiriau cu ora.
La începutul lunii aprilie, Papa Francisc a cerut Congregaţiei pentru Doctrina Credinţei „să acţioneze cu hotărâre în ceea ce priveşte abuzurile sexuale”. Aceasta a fost prima luare de poziţie a suveranului pontif în ceea ce priveşte abuzurile sexuale din interiorul Bisericii Catolice. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu