Schimba-ti viata, modul de gandire si stilul si vei fi fericit

Schimba-ti modul de gandire, viata, stilul si alege sa traiesti viata pe care ti-o doresti, si vei fi fericit. Fa acest mic pas si totul se va schimba in jurul tau. Este extraordinar cat de frumoasa poate fi viata pentru cei care stiu sa o traiasca.

Multi dintre noi traiesc o viata care pare sa fie asa cum ne-o dorim si totusi nu suntem fericiti. Dupa cateva discutii cu cei de aici, cateva carti citite si cateva filme vazute, vreau sa va recomand trei filme, care promit sa va schimbe viata, modul de gandire si stilul in care va traiti viata in fiecare zi. Asta se va intampla bineinteles doar cu cei care cred cu adevarat ca isi pot schimba viata, si ca in mainile lor sta toata puterea de a face orice isi doresc, cum isi doresc.

Nu doresc sa contest existenta lui Dumnezeu, asa ca va rog sa nu intelegeti gresit, tot ceea ce incerc sa fac este sa "ofer", sa fac un fel de cadou spiritual celor care stiu sa aprecieze filme ca acestea, si de asemenea mult mai importante sunt ideile continute si discutate in aceste filme.

Apa - Un documentar superb, subtitrat in limba romana. Multumesc celor care mi l-au recomandat, il recomand si eu mai departe



Codul lui Moise - Un Cod Care poate Elibera Toata Omenirea- un alt documentar superb subtitrat in limba romana


Secretul - din pacate acest film nu exista gratuit pe net, dar daca il voi gasi, il voi pune aici, alaturi de celelalte doua. Totusi va recomand sa il vedeti daca aveti posibilitatea. Atasez totusi o secventa, pentru cei curiosi.









6 comentarii:

  1. nu pot să spun că voi viziona filmulețele tale pentru simplul motiv al demagogiei care zace în rasa umană, înainte de a ajunge pe sticlă spre a demonstra inimaginabilul mai bine s-ar confrunta mai întâi cu mizeria umană, când o vor desluși, când nu vor mai întoarce precaut spatele îi voi asculta, până una alta nu sunt decât niște papagali care, exemplu, în loc să elimine țigările de pe piață, scriu pe pachetele de țigări avertizări sumbre. e ca și când văzătorul îi spune orbului vezi că ai o piatră deasupra capului, ai grija să nu dea în tine, după care pleaca. de gură televizată sunt mulți buni.

    RăspundețiȘtergere
  2. selena, salutare!
    Nu trebuie sa ne spui noua daca vei vedea filmuletele cu pricina sau nu, este optional (daca nu ai inteles)! (Noroc ca exista posibilitatea optiunii).

    De ce sa elimine tigarile de pe piata?
    In optica ta, omul trebuie ingradit, functie de ce considera "mai marii" ce este si ce nu este bine pentru el (om)?!

    Tocmai de aceea pun accize imense, pentru ca sunt oameni care gandesc aidoma tie.
    "tine-l in cusca, dreseaza-l si da-i ce consideri tu ca ii face bine" si apoi asteapta si multumesc.
    Esti pe calapod. Cum ai reusit?

    Mizeria umana... faci referire la anume ce?!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Selena

    Nu e pus pentru nimeni care nu doreste sa se uite. De aceea am si spus: "Asta se va intampla bineinteles doar cu cei care cred cu adevarat ca isi pot schimba viata, si ca in mainile lor sta toata puterea de a face orice isi doresc, cum isi doresc" Tu din pacate nu te poti numara inca printre aceia care pot sa vada dincolo de raul societatii. Nu te lasa ingradita. Nu te lasa influentata de televizor.

    @ Andreiradu, sincer sunt de acord cu tine. Omul trebuie lasat liber. Nimeni nu are dreptul sa-l ingradeasca. Sa faca fiecare cat vrea si numai atata cat poate si cat il duce capu`.

    Partea cu mizeria umana nici eu nu am inteles-o.

    Daca ne intoarcem la origini, tin sa va amintesc ca in cartea sfanta zicea ceva de genu.. ca Doamne Doamne i-a lasat pe Adam si Eva in gradina si le-a lasat libertatea sa aleaga desi le-a spus ca nu au voie sa faca anumite lucruri (sa nu manance din acel copac)Dar au avut libertatea sa aleaga totusi.. nu i-a ingradit nimeni.

    @ Selena: Fumeaza linistita, iar daca esti impotriva fumatului, incearca sa-i ajuti pe cei care fumeaza, fa lumea mai buna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre apa iti spuneam si eu ieri...dar tu erai asa de inversunat..., iar The Secret, l-am vazut recent. E foarte tare!
    Chiar am incercat sa pun in aplicare ceva de acolo, dar nu m-am mai tinut de aplicatie. Stiu ca Dan al nostru a marturisit candva ca si-a luat ultima lui masina aplicand The Secret.
    Doamne ajuta in a folosi tot ce ai invatat din filmulete!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-am luat masina folosind tehnicile si legile atractiei. Am fost plecat in strainatate. Toate imi merg bine de atunci si sunt cel mai fericit. Am scapat de toate problemele. The secret nu e neaparat ceva de care sa te tii, ci mai ales un mod de a trai, un fel de a gandi , nu neaparat de "a face ceva".

    succes la aplicarea secretului, si a legilor atractiei

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum , chiar daca ma repet, recomand cu caldura mai ales ultimul film care nu am avut cum sa-l pun pe blog, pentru ca efectiv nu l-am gasit. Dar dupa cum am mai spus, cei interesati, vor gasi cu siguranta o cale sa il vada. Nu incurajez vizionarea de filme ilegal, doar sunt civilizat. Am un prieten in America (cum zicea si Mircea Badea) si el mi le povesteste pe Skype - nu e nimic ilegal in asta :)))

    RăspundețiȘtergere