Excursie in Bucovina, 15-16 februarie 2014

Va invitam pe un traseu de neuitat! Veniti cu noi sa descoperim impreuna minrifice peisaje de iarna in Bucovina. In fiecare an vizitam Bucovina iarna pentru a-i descoperi nu numai spiritualitatea, ci si pentru a-i admira exploziile de culoare care ies in evidenta cand sunt puse in contrast cu albul curat al iernii. Iata cateva poze din alte trasee de iarna in Bucovina:
In caz de iarna grea, drumurile sunt dezfundate repede deoarece Bucovina si iarna este o atractie turistica.

Plecari si din orasele: Buzau, Ramnicul Sarat, Focsani, Adjud, Bacau.

Traseu:

Vineri, 14 februarie
Ora 17.00 Plecarea din Bucuresti din fata Garii de Est (aici se poate ajunge cu troleele 69 si 85 de la Universitate)
Ora 00.00 cazare in Suceava la caminul unui liceu. Conditiile sunt foarte bune, inclusiv dus cu apa calda. Cine doreste cazare la hotel, recomandam hotel Bucovina cu 35 lei de persoana.

Sambata, 15 februarie
Ora 7.00 plecarea de la cazare
Vizitam manastirile: Slatina (sec. XVI - ctitoria lui Alexandru Lapusneanu, capul Sf. Grigorie Decapolitul)Humor (sec. XV - ctitoria lui Alexandru cel Bun)Voronet (sec. XV - ctitoria lui Stefan cel Mare, mormantul Sf. Daniil Sihastru duovnicul Sf. Stefan cel Mare)Sucevita (sec XVI - ctitoria familiei Movila, icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului)Moldovita (sec XVI - ctitoria lui Petru Rares) si Putna - masa de seara si cazare (sec. XV ctitoria lui Stefan cel Mare si Sfant). Cazarea aici se va face la arhondaricul manastirii cu mai multi in camera, baie comuna dar foarte frumos si curat. Cine doreste se poate caza la Hotelul manastirii din apropiere (va plati diferenta). Dupa ce ne-am cazat la M-rea Putna vom merge cu saniile la M-rea Sihastria Putnei (sec. XV, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, moastele Sfintilor Sila, Paisie si Natan fosti stareti ai acestei manastiri si Sf. Serafim de Sarov). Dupa intoarcerea de aici, program de voie - fie la culcare, fie la plimbare, fie la priveghere.

Duminica, 16 februarie
Sf. Liturghie la M-rea Putna. Dupa slujba vom lua masa de pranz la manastire. 
Ora 13.00 Plecarea spre M-rile Dragomirna (sec XVII) si Sf. Ioan cel Nou de la Suceava (sec XVI) si la Cetatea de Scaun a Sucevei (sec. XIV).

Pret: aproximativ 290 lei
(In pret intra: transportul si doua cazari. Mesele vor fi gratuite din partea manastirii)

Contact: Constantin 0748145015
io_konstant@yahoo.com

Orice noutate va fi publicata pe acest site.

Daca doriti sa primiti informatii privitoare si la alte pelerinaje organizate de noi, puteti sa trimiteti un sms cu numele dumneavoastra si textul pelerinaje sau un mail cu aceleasi date.

Bannerul Pelerinajului este: 


Linkul Pelerinajului este: http://paginadefolos.blogspot.ro/2013/12/pelerinaj-bucovina-iarna.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu