Al 3-lea ochi


Fluorul va impiedica sa va deschideti cel de-al treilea ochi! Alimentele cu ajutorul carora puteti sa va decalcifiati cel de-al treilea ochi!

Glanda pineala este o mica parte a sistemului nostru endocrin; aceasta glanda produce melatonina, un antioxidant puternic care previne lezarea moleculelor de ADN de catre anumiti carcinogeni, stopand mecanismul prin care acestia provoaca cancer. A nu se uita ca suplimente de melatonina se administreaza pacientilor cu tulburari de ritm circadian, tulburari de invatare sau memorare, maladia Alzheimer, neoplazii, obezitate etc.
Din punct de vedere spiritual, glanda pineala este mai mult decat responsabila pentru dezvoltarea fizica sanatoasa. Ea reprezinta una dintre cele mai importante instrumente spirituale, putand fi folosita pentru trezirea celui de-al treilea ochi fizic. De obicei, glanda pineala este simbolizata ca un con de pin, iar acest lucru este extrem de important, intrucat cuprinde o secventa Fibonacci, care incorporeaza in ea o geometrie sacra. E posibil ca glanda pineala sa fi avut marimea unui con de pin in trecut, in creierele oamenilor, acest lucru explicand de ce craniile egiptene antice erau atat de alungite. Aceste tipuri de cranii nu au fost gasite doar in Egipt, dar, de asemenea, si in locuri cum ar fi Peru si Tibet, toate aceste culturi antice fiind cufundate in spiritualitate.
Atunci cand oamenii consuma cu fluor prin folosirea pastei de dinti, precum si a altor alimente, glanda pineala devine treptat calcificata. O glanda pineala calcificata va tine inchis cel de-al treilea ochi si va limita capacitatea de a vedea cu adevarat realitatea din jur. Acesta este principalul motiv pentru care fluorul a fost introdus in consumul public in secolul al XX-lea; pentru ca oamenii sa nu vada realitatea, sa nu fie in masura sa gandeasca independent si sa devina asemenea turmelor de oi.
Glanda pineala are una dintre cele mai ridicate niveluri de fluor din organism; aceasta glanda atrage fluor, deoarece este un tesut care are capacitatea de a pietrifica, atragand un volum mare din fluxul de sange. Acesta este modul prin care fluorul ramane in aceasta glanda.
Ce-am putea face atunci? Sa ne decalcifiem glanda pineala. Iata alimentele care sa ajute la decalcifierea glandei dvs. pineale:
- ulei de peste;
- cacao brut;
- acid citric;
- usturoi;
- otet de mere;
- ulei si extract de oregano;
- vitamina K1/K2;
- melatonina;
- iod;
- apa distilata (sau apa pura filtrata cu lamaie);
- magneziu.
Nu uitati: prin decalcifierea glandei pineale, puteti sa va activati cel de-al treilea ochi!
lovendal.ro
S

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu