Mesaj ND Italia

Mesajul liderului ND-Italia catre particpantii la tabara de vara a Noii Drepte din Romania

autor: FrontPress 06.08.2013

ND italiaCu ocazia taberei de vară a Noii Drepte din acest an, liderul ND-Italia a transmis un mesaj participanților, citit în a doua zi a taberei de către unul dintre membrii delegației filialei din Italia.
„Dragi camarazi,
in numele meu si al membrilor Noii Drepte Italia doresc sa va transmit un salut calduros si sa va urez sedere placuta si constructiva in cele aproximativ 4 zile de tabara.
Camarazi,
sunt sigur ca editia din 2013 a taberei ND va duce la rezultate prolifice ce vor contribui la consolidarea organizatiei noastre in vederea saltului de calitate pe care suntem pe cale sa-l facem: constanta actiunilor ND din acest an si mediatizarea lor demonstreaza ca ND se pregateste pentru a patrunde decisiv in cadrul societatii romanesti si in imaginarul colectiv al romanilor de pretutindeni.
Romania, R. Moldova, Italia si Spania, tarile unde ND a reusit sa isi consolideze structura, sunt proba ca idealul care in anul 2000 a stat la temelia fondarii organizatiei noastre este unul viabil si cu atat mai necesar astazi cand agentii omologarii si nivelarii mondiale, lucreaza din greu la destructurarea statelor nationale si la distrugerea identitatilor popoarelor.
Misiunea ND este cu atat mai dificila cu cat mondialistii si europeistii au luat la tinta toate miscarile identitare care ar putea prinde radacini. Si trebuie sa stiti camarazi, ca poporul roman este predispus la ideile organizatiei noastre, pentru ca romanul a fost mereu invadat de fel de fel de navalitori, insa mereu a reactionat cand a simtit ca jugul devenea prea strans; mereu s-au gasit fii ai neamului romanesc, adevarati eroi, care sa cheme poporul la rezistenta.
Si astazi putem fi noi, cei de la ND, acei fii ai neamului care sa indemne poporul roman sa se trezeasca spre a-si apara libertatea, identitatea si spiritualitatea.
Sper ca Cel de Sus sa lumineze mintile tuturor celor prezenti in tabara spre a lua deciziile cele mai bune in vederea fortificarii spirituale, doctrinare si organizatorice a ND.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!”
Liviu Guriuc, presedinte ND-Italia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu