Divorteaza


În realitatea, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones erau departe de avaea o căsnicie minunată. Cancerul actorului, apoi tulburarea bipolară de care suferă ea, precum şi numeroasele certuri au dus la destrămarea căsniciei.

Se pare că mariajul lor a primit lovitura fianlă în primăvară o dată cu scandalul sexului oral. Michael Douglas a mărturisit presei că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Declaraţiile lui au scos-o din minţi pe soţie, iar actorul a fost nevoit să-şi "cumpere" iertarea cu un colier extrem de scump. "Toată lumea o să zică acum că ai luat virusul HPV de la mine, că mi-ai făcut sex oral. O să se spună că eu sunt infectată!", i-a strigat ea furioasă, însă, după ce a primit un cadou cu diamante de peste 40.000 de dolari, s-a calmat.

Pe de altă parte, apropiatii cuplului spun că reacţiile exagerate ale actriţei în urma bolii psihice de care suferă l-au afectat pe Douglas. Actorul s-ar fi mutat deja din casa în care locuiau împreună cu micuţii lor, Dylan si Carys.

Deşi în 2003 Catherine Zeta-Jones susţinea că nu ar divorţa niciodată, totuşi actriţa şi-a luat toate precauţiile în cazul unei despărţiri, obligându-l legal pe Douglas să îi cedeze un milion de dolari pentru fiecare an de căsnicie şi încă 3 milioane de dolari pentru fiecare femeie cu care o înşală. Aşa că lupta pentru averea de 300 de milioane de dolari poate să înceapă...

Michael Douglas a mai fost căsătorit cu Diandra Luker între anii 1977 şi 2000. Cei doi au împreună un fiu, Cameron (35 de ani), care este după gratii din cauza problemelor cu drogurile. În 1995, Diandra a intentat divorţ, de pe urma căruia a câştigat 45 de milioane $.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dupa-12-ani-casnicie-michael-douglas-catherine-zeta-jones-divorteaza-457714.html#ixzz2apSbNmy2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu