Scandal "RASIST"

Catalin Morosanu castigator al piramidei SuperKombat din Muntenegru. Scandal “RASIST” provocat de alt sportiv roman (VIDEO)

autor: FrontPress 26.02.2012
Catalin Morosanu a devenit, sambata seara, primul roman din istorie calificat la turneul Final 8 al SuperKombat programat in luna octombrie dupa ce a castigat piramida de patru de la World Grand Prix Podgorica. Sportivul iesean a fost, de altfel, adulat la final de cei peste 7.000 de spectatori prezenti la Moraca Arena din capitala Muntenegrului, informeaza SuperKombat intr-un comunicat de presa. Meciurile au fost transmise la nivel international in peste 80 de tari.
Semifinala: Catalin Morosanu (Romania) l-a invins prin KO in repriza a doua pe Utley Meriana (Curacao)
Finala piramida: Catalin Morosanu (Romania) l-a invins prin decizie unanima pe Anderson Silva (Brazilia)
Scandal “RASIST” provocat de sportivul Andrei Stoica
La finalul meciului dintre Andrei Stoica si surinamezul Redouan Cairo, romanul, care a castigat la puncte, a facut o gafa incercand sa raspunda in limba engleza. Intervievat in direct la Eurosport, cel mai mare dintre fratii Stoica a folosit o expresie considerata rasista: “the nigger fighter” (luptatorul cioroi). Ulterior, in fata celor 7.000 de fani din tribune, dar si a milioanelor care urmareau gala la televizor, promotorul Eduard Irimia a explicat situatia chiar alaturi de preparatorul fizic al lui Andrei, Alejandro, care este la randul sau de culoare. “Nu am nici cea mai mica problema cu oamenii de culoare. Mai mult, Benny Adegbuy, care este jumatate african, este cel mai bun prieten al meu. Am foarte multi prieteni de culoare. Nu cunosc foarte bine engleza si de aici am facut eroarea. Mi-am cerut deja scuze si o mai fac inca o data”, a spus luptatorul in varsta de 24 de ani.
Celalalte meciuri care au avut in ring sportivi romani au fost doua “Superlupte”  in care Raul Catinas l-a invins prin decizie unanima pe Yuksel Ayaydin din Turcia si Ionut Atodiresei a pierdut din pacate tot prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui  Sasa Jovanovic din Austria. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu