Basescu si Ungureanu ne baga in razboi????

Florin Chilian: BASESCU si UNGUREANU ne baga in razboi cu IRANUL

autor: FrontPress 11.02.2012
Muzicianul și jurnalistul Florin Chilian şi-a exprimat temerile într-un interviu acordat pentru Cotidianul că România ar putea fi târâtă de preşedintele Traian Băsescu şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-un posibil război cu Iranul. 
“Problema e că eu îl ştiu pe ăsta (M.R. Ungureanu) şi cei de la SRI nu prea-l agreează, că a avut probleme mari. Se pare că e în slujba altora… da, bine, că noi totdeauna am avut slugi, spioni vânduţi. Dacă Iranul a declarat că va ataca orice stat care… mă tem că Băsescu o să ne bage în război!”, a declarat artistul.
“Dacă stau să mă gândesc bine, din ce am mai prins de la tv şi am citit în ziare pe diagonală, am senzaţia că nu mai contăm. Că nu despre noi e vorba în tot ce se întâmplă! Am impresia că e meciul ăstora cu Iranul. Că… spanac! Românii, carne de tun ca de fiecare dată. Cred că ce se întâmplă n-are nicio legătură cu noi”, a mai spus Chilian.
“Dar să revin, pe scurt, mi-e tare frică de slugile astea, că ne vor târî într-un război cu Iranul. Dacă stau să mă gândesc ce dosare sunt pe-afară cu Băsescu, alea cu armamentu’, de-aici poate să-şi salveze pielea sau dracu ştie, că altfel, ce piele să-şi salveze, că nu mai e vorba despre aşa ceva. Trebuie să rămână slugă, să-şi asculte stăpânii, că-l condamnă altfel ăia, că românii nu o să-l condamne!”, a punctat acesta.
“O altă nenorocire a fost că i-am lăsat să se folosească de noi ca să-i omoare pe iugoslavi. N-am fost de acord cu asta. Am senzaţia că ăsta, prin numirea lui Ungureanu, ne-a târât într-un război cu Iranul. Şi nu ştiu de ce, dar nu-i treaba noastră acolo”, a continuat Florin Chilian. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu