Declaratii revoltatoare !

Declaratii revoltatoare facute de liderul maghiarilor din nationala de hochei

autor: FrontPress 03.01.2012
Peter Levente, jucatorul de etnie maghiara care a dat tonul pentru intonarea imnului Ungariei la meciul de hochei din finalul anului trecut, a rupt tacerea si a oferit cateva raspunsuri esentiale. Levente a refuzat dialogul cu presa din Romania, sustinand ca nu intelege limba noastra, dar a vorbit pe larg in presa din Ungaria, intr-un interviu acordat pentru Civishir.
Atacantul din nationala noastra a sustinut nonsalant ca nu stie sa vorbeasca in limba romana, dand vina pe sistemul de invatamant. “Nu cunosc imnul Romaniei. Imi este greu sa comunic, abia inteleg cateva cuvinte. Am crescut intr-o comunitate maghiara si imi este imposibil sa vorbesc romana. Am facut cateva ore de romana la scoala, dar nu este suficient ca sa invat limba”, a afirmat Levente.
El considera ca scandalul iscat dupa meciul de hochei dintre Romania si Ungaria este artificial si ameninta ca nu va mai juca pentru nationala noastra. “Daca romanii nu termina cu asta, poate ca nu mai joc pentru Romania”, a amenintat Levente, care a dezvaluit apoi motivul pentru care reprezinta tara noastra in competitiile internationale. “Mi-as dori sa joc pentru Ungaria, dar nu cred ca am vreo sansa. Ungaria este o echipa puternica, e o competitie acerba pentru fiecare post din nationala”, a mai spus el.
In plus, Levente sustine ca a primit numeroase amenintari cu moartea prin intermediul Facebook. “Amenintarile continua sa vina. Romanii au aflat cine este prietena mea si o ameninta si pe ea. Nu cred ca s-ar intampla la fel daca am fi fata in fata”, a precizat Levente.
Jucatorii din nationala de hochei a Romaniei care au cantat imnul Ungariei au scapat nepedepsiti, Tancos Barna considerand ca nu au afectat imaginea hocheiului si a tarii. De Cristian Mihalache – Ziare.com http://singurafelina.blogspot.com /
 

5 comentarii:

  1. legat de coite si panzurat la granita cu Ungaria

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ingaduitor esti :) Numai bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei,
    Vă rog fiţi atenţi : ROMÎNIA înseamnă :om în rai,sunt cuvinte din cuvântul ROMÎNIA.Dacă ROMÂNIA,ÎNSEAMNĂ,OM ÎN RAI,atunci Ţara,este :Grădina maicii Domnului. Şi,în afară de OAMENII CITIŢI,care vin stau şi-o apreciază,vin şi stau şi ANALFABEŢI,care nu învaţă limba ci se înfruptă din bunătăţile acesteia. Şi atunci VALORILE TAC, PRESA NU ştie ce să spună,TELEVIZIUNILE (unele dintre ele vai de mama lor)şi atunci ANALFABEŢII dără dragoste de ţară,dau INTERVIU la alţi,vai de mama lor.
    Dacă v-a plăcut căutaţi-mă,că mă găsiţi şi pe blogul MORAL(u)itate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti idee cum e sa fi roman la tine in tzara,si sa nu ai unde sa iti trimiti copii la o scoala romaneasca,pentru ca nu sunt decat unguresti in zona unde locuiesc eu; iar copii invatza istoria ungariei;si incep sa iti vorbeasca stalcit limba romana,pentru ca limba romana e studiata ca limba straina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine este de vina ? Nu noi ?????? Cu bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere