Pe cand vroiam sa fac o asociatie a bloggerilor- clipul II

M-am gandit ca am putea face si pentru 100 Ro un clip de promovare. Daca sunteti de acord incercati si voi sa faceti unul...uite aici varianta finala a clip-ului facut de mine pentru acea incercare de asociatie de care vorbeam in postarea trecuta(si ca sa va dati seama cand a fost creat va spun ca am ales melodia lui Michael Jackson pe fundal exact dupa o zi de la moartea lui)

12 comentarii:

  1. WOW CE IDEE BUNA,pe fundalul asta sonor putem sa facem ceva deosebit cu 100 Ro,printre altele sa fie afisate si pozele autorilor in videoclip,FOARTE BUNA IDEE,si daca melodia este despre a face lumea mai buna,putem sprijini ceva fundatii sau organizatii pe gratis,care consideram ca intr-adevar face ceva bun,cu o reclama in sidebar...ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt de acord! problema e cine se ocupa de acest clip?...eu as putea incerc numai sa-mi trimiti pozele si materialele care vrei sa apara in el

    RăspundețiȘtergere
  3. :) pozele le gasesti la Autorii blogului,sau te uiti la profilui autorilor din top 10,iar textul 100 Ro cred ca se poate edita de la video editor...nu?
    P.S. ai cont adsense?

    RăspundețiȘtergere
  4. problema e ca nu stiu care autori sunt activi si care nu si sa pun numai autorii din top se vor supara ceilalti...eu zic sa-mi faci o schema a ceea ce vrei sa apara in clip si eu ma comformez chiar azi ca am timp!

    am cont ADSense, sunt de acord cu postarea de reclame in interiorul postarilor dar eu deocamdata nu vreu sa fac acest lucru pentru ca nu am timp sa gestionez cateva zeci de probelme cu care ma confrunt si contul AdSense e unul in plus

    RăspundețiȘtergere
  5. ok,iti dau un top 20 al autorilor e bine asa?las pe imaginatia ta restul ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. ok...si daca sunt probleme atunci se poate reedita

    RăspundețiȘtergere
  7. http://100ro.blogspot.com/2009/11/sa-ne-antrenam-materia-cenusie.html

    am pus linkurile intr-un articol mai vechi......vezi alege de acolo pozele care arate o persoana,si nu o floare,sau un obiect...sa dea suflet videoclipului:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am rezolvat,poti sa preiei imaginea din profilul fiecaruia

    RăspundețiȘtergere
  9. Subscriu si eu acestui proiect...
    ...Ideal ar fi sa avem poze la o rezolutie mai buna cu membrii acesti blog :)

    Un exemplu de videoclip facut de mine ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=iVSrC6ocA5Y

    RăspundețiȘtergere