Gimnastica - Nadiei Comaneci


Nadia Elena Comăneci  este o gimnastă română, câştigătoare a cinci medalii olimpice şi prima care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX şi una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile. Nadia s-a născut la Oneşti, a fost botezată după "Nadezhda" ("Speranţă"), eroină a unui film rusesc.
Nadia Comaneci este si una dintre vedetele sportului mondial care conduc Academia "Laureus World Sport", unde sunt adunate fonduri impresionante pentru ajutorarea copiilor din zonele defavorizate ale Terrei. Este membra a "FIG Foundation",  De asemenea, Nadia a participat la actiuni cu scop umanitar. Astfel, ea a promovat, intre altele, campania internationala de lupta impotriva cancerului la san si a sprijinit apoi o competitie de mare anvergura, "Special Olympics", raspandita in lumea larga si rezervata persoanelor cu handicap.

Un comentariu:

  1. Incearca te rog sa modifici textul,in cazul in care ai preluat articolul de pe alt site,pentru a evita ca Google sa ne excluda din indexuri,sau sa ne penalizeze.Google vede si recunoaste continutul duplicat,si va considera blogul ca fiind Spam Blog...in cazul asta putem fi chiar banati de Google,asadar te rog,dureaza doar cateva minute sa modifici propozitiile,pentru a nu fi articolul duplicat.Mersi;)

    RăspundețiȘtergere