Singura solutie Greva Generala, sa fie paralizata toata tara si trebuie sa cedeze puterea

 Greva, au declarat reprezentanti ai Politiei Comunitare Bucuresti.
Culmea grevei: Doar zece politisti comunitari bucuresteni pot face greva!


Am spus mereu ca asta e singura solutie viabila.
Nu exista scapare  pentru noi toti, nu numai pentru politisti deci,t greva generala, paralizia intregii societati. Trebuie sa facem acest sacrificiu. Asa ne trebuie ca  i-ati votat cu 2 miini si ati stat linistiti  ca, ati facut o fapta buna.  Trebuie dupa plecarea lor, sa  punem oameni cinstiti si sa luam totul de la zero. Inclusiv datoriile  care vor ramine de 40 miliarde de euro, sa fie reesalonate.  Altfel vom minca pamint.
 Trebuie sa cerem ajutor Uniunii Europene, ca ei  le-au dat curaj  nemernicilor, mai ales  alaltaieri Silvio Berlusconi care a zis ca, bine ne-a facut si au fost felicitati.  Sa plateasca ei datoriile lui Basescu si gasca lui, nu noi un popor nevinovat decit de prostie si asta inseamna totul. Si-au facut publicitate cu operatia de schimbare de sex, pe banii de la buget, ai nostrii ai tuturor, in timp ce un tinar murea in spital de aprindere la plamini fiind tratat cu, o lingurita de dulceata de la o asistenta medicala, din  pachetul ei de mincare. Tiganii si infractorii fac legea, sint cancerul nostru de care nu putem scapa.
Curaj !!!! Sa alungam bestiile care ne distrug fiinta neamului nostru. Aveti incredere in mine. La tv. se spune ca politistii sa-si ceara iertare ca au zis :"iesi afara javra ordinara !!!"
Mai bine sa mearga inainte ca, nu sint slugile nimanui. Politia trebuie sa aiba demnitate !!!!!Trebuie sa fim alaturi de ei !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

3 comentarii:

  1. Politia stie ca aproximativ 90 % din opozitie este contra controlarii unor averi si scoaterea imunitatii parlamentare , daca nu stie atunci va afla cand opozitia va fi la putere si vor incepe cu traficul de copii puternic din nou ca nu se mai satura de supt sange de la poporul roman , logica , luciditate si intelepciune .

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa se termine odata acest vis urit ! Nu poate fi adevarat, ce traim noi acum. Este din filmele de groaza !!!
    Numai bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. MA ALATUR SI EU TUTUROS SPUSELOR VOASTRE SI SUNT DE ACORD CU INCA O REVOLUTIE!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere