S-a intrecut orice limita...........

Nu stiu daca la dumneavoastra se vede ce se vede la mine la Tv. La mine se vede o dezbatere despre  desfiintarea pensiilor, a subventiilor de caldura, desfiintarea salariului minim garantat.
Dar cred ca la dvs.nu se vede ca, altfel nu ati sta asa de linistiti,  sa se c... in capul nostru aceasta hoarda de BANDITI.
Vreau sa stau si eu in fata tv. al dvs. ca eu nu mai suport aceasta  conducere dementiala.
Daca la noi nu este nici un  protest, noi giram acest comportament. Ne meritam soarta.
Vedeti ce se intimpla in  Grecia cu 14 salarii si pensii  fiecare dintre ele fiind de peste 2.000 euro pe luna.Chiar daca se zice ca le taie 30% tot le ramina 1.500 euro pe luna LA CEL MAI MIC SALARIU SI CEA MAI MICA PENSIE.Presedintele Greciei a venit la noi, sa ceara ajutor si sa primeasca lectii de cum sa iasa Grecia din criza, prin taierea salariilor si pensiilor  pina la 100 euro pe luna.
Am ramas interzisa, nestiind la ce sa ma astept. Pina unde vor merge  acest nemernici care ne conduc? Pina cind vom accepta, noi aceasta situatie. Ce sa facem? Sa ne luam hamul si prastia si sa  plecam..... unde a.......
Daca raminem  ne vor distruge caci, de aceea aduc tot felul de calai ca Sebastiasn  Lazaroiu. De cum a venit  la  conducerea Min. Muncii, asta a copt in tartacuta lui de Alba ca Zapada(la ordinul cui?), sa taie pensiile si sa nu mai existe salariul minim. Te poti duce la serviciu  chiar facind munca voluntara, ca poate iti va da si tie o strachina de zeama, cit sa nu mori de foame.Dar acum studiaza, legalizarea prostitutiei. Insa nu vede prostitutia lui intelectuala.Este o prioritate nationala.
 Nu pot intelege cum un intreg popor, sta  si se uita prostit, fara sa miste un deget si mai ales cind vad la tv. pe toti neavenitii si impostorii vor sa ne lamureasca ca asa e bine, normal. Nu mai zic de R.F.A. acest imbecil   care isi vinde si pe maica-sa, numai sa-i fie lui bine. Dar nu mai zic nimic caci, se revolta  o anumita etnie veche de la inceputurile lumii. Vreau sa nu mai apuc sfirsitul nostru ca popor ca, s-au pus bazele acestui genocid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu