Aici Radio Tv BASESCU - va vorbeste nebunul de la Cotroceni

BANI, CAT MAI MULTI BANI !     
Traian Băsescu a năşit alături de regele Mihai botezul Academiei Militare

 
ROMANII au un presedinte NEBUN, asa cum au avut si germanii pe HITLER care le-a promis reforma statului si sa traiasca bine si le-a dat AL DOILEA RAZBOI  MONDIAL.
Basescu a declarat aseara la postul B1tv, de fata cu Cristoiu si Turcescu, ca abdicarea regelui Mihai a fost un act de tradare a interesului national.A spune ca aceasta declaratie este iresponsabila este putin spus, ESTE DECLARATIA UNUI PSIHOPAT, PARANOIC,SCELERAT,SCHIZOFRENIC, agravat de alcolism si sifilis generalizat.
“Tot continuam sa consideram ca abdicarea Regelui a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de tradare a interesului national al Romaniei. Din partea Regelui. Acesta este parerea mea.”, a spus Basescu care l-a numit pe rege sluga rusilor.
Declaratiile iresponsabile ale presedintelui au starnit o serie de comentarii ale jurnalistilor si istoricilor, dar si ale internautilor, care au impanzit Facebook-ul si Twitter-ul cu remarci acide la adresa lui Basescu.
“Sa faci asemenea afirmatii despre un fost sef de stat e un act antinational. E inacceptabil. Am auzit fel de fel de declaratii ale presedintelui, dar doreste sa ramana in istorie si intoarce tara pe dos. Le gandeste noaptea si le aplica ziua. Dar sa ajungi sa insulti istoria Romaniei, deja nu mai e vorba de persoana lui Mihai I. Probabil asa intelege Traian Basescu sa ramana in istorie”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.
“Asteptam ca Regele sa fie chemat la ANAF sau macar sa fie trimisa la Savarsin, la intimidare, o echipa a Garzii Financiare, in frunte cu Stelica Barna”, a scris jurnalistul Catalin Tolontan pe blogul sau.
Este evident ca boala psihica de care sufera Basescu s-a agravat, avand in vedere toate declaratiile si actiunile sale din ultimul timp, speram ca totusi nu va da “foc” ROMANIEI pana la inchiderea sa intr-un balamuc.
http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu