Actiuni iredentiste ale extremistilor unguri la Londra

pentru: BANI, CAT MAI MULTI BANI !    
http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201106/w460/protest_secui_77754700.jpeg

Un grup de extremisti unguri au protestat, sâmbătă, la Londra, pentru independenţa Ţinutului Secuiesc, ei încercând să-i sensibilizeze pe britanici si comparând Regatul Unit dezmembrat, cu Ungaria fără Ţinutul Secuiesc.
“Ţinutul Secuiesc nu este ROMANIA”. Imaginile au fost surprinse de un telespectator Realitatea TV aflat în capitala Marii Britanii.
Potrivit telespectatorului Răzvan Creangă, manifestanţii erau amplasaţi în apropierea clădirii Parlamentului. Ei erau “înarmaţi” cu bannere, afişe şi pancarte în limba română şi în engleză, mesajul predominant fiind indepdenţa pentru Ţinutul Secuiesc. Desi organizatorii sperau sa adune 200 de oameni, la protest, care a durat 3 ore, nu au venit decat 10-15 persoane.Protestul a fost aprobat de autoritatile britanice si el comemora 91 de ani de la destramarea Ungariei mari.
Unele dintre mesaje aveau însă un ton agresiv si amenintator. Ca, de exemplu, “91 de ani fără compromisuri! Numai soluţia armată este acceptabilă?”. Alte pancarte comparau un Regat Unit destrămat cu Ungaria fără Ţinutul Secuiesc.
http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu