Când un popor moare de foame, este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!

...

Aşa cum anunţasem, am fost miercuri 19 mai în Piaţa Victoriei! Un miting împotriva măsurilor de austeritate anunţate de preşedinte şi de guvern, un miting la care au participat toate confederaţiile sindicale, un miting care a coincis cu împlinirea a 3 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu! Un referendum care eu unul mi-am dorit să treacă! N-a fost să fie! Cei mai mulţi dintre cei ce s-au prezentat atunci la vot s-au lăsat manipulaţi! Au crezut în lupta lui Traian Băsescu cu sistemul clientelar ce domină politica românească, au crezut în rapoartele lunare de activitate ale lui Traian Băsescu din Piaţa Universităţii! Au crezut minciunile lui! Nimic din ce a zis nu s-a întâmplat! Absolut nimic! Mai mult decât atât, de 6 ani de când este preşedinte, ţara este afundată într-o criză morală, într-o criză politică, într-un continuu scandal politic, stare în care nu s-a mai aflat ţara asta de la mijlocul anilor '30, când Regele Carol al II-lea încalcase promisiunea de a reveni în ţară fără metresa sa, Elena Lupescu, când şi atunci ţara se afla într-o criză cumplită, iar partidele politice erau macinate de scandaluri şi se fracţionau pentru a da naştere Frontului Renaşterii Naţionale! Şi astăzi ţara este în criză, partidele s-au tot rupt în încercarea de a se creea un partid prezidenţial (vezi PLD - rupt din PNL şi UNPR - rupt din PSD), iar Elena, o altă Elena se bucură de... de avantajele de a se afla la conducerea unui minister ce nu suferă deloc de austeritate!


Mai multe, comentarii şi ilustraţii, puteţi urmări

"la un pahar... de vorbă..."


17 comentarii:

  1. se mai pot demite DIRECTORI care au facut ACHIZITII de LUX - SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. PARLAMENTUL consuma ZILNIC in jur de 3 milioane euro cu tot cu SALARII CHIRII ETC. http://www.ziare.com/stiri/ancheta/palatul-parlamentului-consuma-curent-cat-un-oras-cu-o-suta-de-mii-de-locuitori-797235

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate tu ai o obsesie cu forul legislativ, cu institutia cea mai democratica! Cum nu e padure fara uscaturi, la fel si Parlamentul nostru! Pestele de la cap se impute! Iar capul statului nostru e de mult putred!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziyati adevarul supara ... au fost date legi smechere ptr. jaf din banii poporului....

    RăspundețiȘtergere
  5. INDIFERENT cine va mai fi la BUTOANELE TARII romanii vor iesi din CRIZA prin BLOCAREA resurselor catre PARLAMENT si DIRECTORII care fac achizitii de lux , afaceri DIVERSIONISTE ETC. care distrug POPORUL !!! Viitorul va DEMONSTRA cele spuse aici ... SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand un popor incepe sa sufere de inanitie inseamna ca MERITA acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  7. inca o solutie buna si ptr cei bolnavi care tin regim ... marirea tva 30 % la alimente rafinate zahar ulei cafea alcool tigari etc. si la produsele electrice , electronice care momentan sunt la preturi de peste 100 ron ... si o armata de fisc la vami ... ORGANIZARE pe PUNCTE ... atunci oamenii saraci vor tine regim fortat si nu se mai imbolnavesc de la prajeli si produse rafinate si oricum produse de lux ei nu prea cumpara ...

    RăspundețiȘtergere
  8. clar ... Guvernul a picat in CAPCANA ! romani , sunteti pe VAL ... toate stirile si informatiile anunta marele GENOCID ... presiune pe resursele parlamentului si guvernului care au picat in CAPCANA VANZATORILOR de TARA !

    RăspundețiȘtergere
  9. am vazut peste tot cum se spune ca toti fura ... asta se stia ... este un pas ca se recunoaste ... deci va mai spun FOARTE serios ! parlamentul trebuie blocat complet la resurse si bani - ABIA ATUNCI toti ROMANII COMPETENTI vor putea SALVA ROMANIA de la GENOCID si ATENTATE !!! STIU CE spun !!! FIECARE cu STIINTA si EXPERIENTA lui ! SECUNDELE TREC ... o sa va amintiti ce am scris si sfatuit ... ANI la rand ! IGNORANTA produce DEZASTRU pe zeci de ani ... MOBILIZAREA CONSTIINTELOR !

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Ziyati !
    Vă recomand CEVA :
    ~

    [Aşa cum anunţasem, am fost miercuri 19 mai în Piaţa Victoriei!

    Un miting împotriva măsurilor de austeritate anunţate de preşedinte şi de guvern, un miting la care au participat toate confederaţiile sindicale, un miting care a coincis cu împlinirea a 3 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu!
    (Un referendum care eu unul mi-am dorit să treacă! N-a fost să fie!
    Cei mai mulţi dintre cei ce s-au prezentat atunci la vot s-au lăsat manipulaţi! Au crezut în lupta lui Traian Băsescu cu sistemul clientelar ce domină politica românească, au crezut în rapoartele lunare de activitate ale lui Traian Băsescu din Piaţa Universităţii! Au crezut minciunile lui! Nimic din ce a zis nu s-a întâmplat! Absolut nimic!
    Mai mult decât atât, de 6 ani de când este preşedinte, ţara este afundată într-o criză morală, într-o criză politică, într-un continuu scandal politic, stare în care nu s-a mai aflat ţara asta de la mijlocul anilor '30, când Regele Carol al II-lea încalcase promisiunea de a reveni în ţară fără metresa sa, Elena Lupescu, când şi atunci ţara se afla într-o criză cumplită, iar partidele politice erau macinate de scandaluri şi se fracţionau pentru a da naştere Frontului Renaşterii Naţionale!
    Şi astăzi ţara este în criză, partidele s-au tot rupt în încercarea de a se creea un partid prezidenţial (vezi PLD - rupt din PNL şi UNPR - rupt din PSD), iar Elena, o altă Elena se bucură de... de avantajele de a se afla la conducerea unui minister ce nu suferă deloc de austeritate!)]

    DOAR AŞA ... (mai) poate fi citit articolul dvs.
    De fapt, articolul dumneavoastră ARE:

    @= introducere
    @= în cadrul introducerii ... O PARANTEZĂ ... extrem de CONFUZĂ (acum NU vă daţi seama ... vă invit SĂ-L RE-citiţi, peste ... o lună de zile!)
    @= O Invitaţie ... DE IEŞIRE ... NEMOTIVATĂ (suficient), DE PĂRĂSIRE (în subliminal!) a acestei ZONE (comună tuturor care INTRĂ aici !), pentru a ...
    PENTRU A ...
    ~
    Domnule !
    Eu TRĂIESC ! (încă).
    Mulţumesc lui Dumnezeu !
    NU VREAU să vă jignesc !
    Dacă AICI îmi prezentaţi O BĂLĂCĂREALĂ ... la dvs. ce VOI AFLA ?!
    Cu scuzele de rigoare, al dvs.:
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Antiignorantu !
    ~
    Şi dvs. şi EU, am citit (comentariul TREBUIE să se refere MĂCAR 60~80% ... la ce "s-a citit" !) articolul:

    [Când un popor moare de foame, este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!]

    îmi permit să VI-L RE-amintesc:

    [Aşa cum anunţasem, am fost miercuri 19 mai în Piaţa Victoriei! Un miting împotriva măsurilor de austeritate anunţate de preşedinte şi de guvern, un miting la care au participat toate confederaţiile sindicale, un miting care a coincis cu împlinirea a 3 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu!]

    ĂSTA este ... articolul !

    La care, în caz că ŞI DVS. aţi fi fost la Miting, AŢI FI PUTUT "comenta":

    @= îmi pare rău că nu ne-am întâlnit !

    Iar dacă NU aţi fost ... ACOLO ... desigur, aţi fi putut comenta:

    @= ... ei şi ? ... NU am înţeles DE CE "să ne MÂNCĂM conducătorii" ?????? ? La URMA URMEI ... ce aţi vrut să spuneţi ?

    ~
    Să zâmbim !
    Dar...mai întâi, să aruncăm "Legile lui Murppppfy" ... LA GUNOI !(acolo le este "locul").
    Altfel ... începem SĂ NE BÂLBÂIM ! (şi e păcat!).
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  12. @doar atat si nimic mai mult, tara aceasta este condusa numai balbaitzi, si pacatul nu se zareste niciunde.
    Ati fost la miting sa ce?
    Sa retractati votul dvs?
    Sa-l mangaiati pe crestet pe Boculetzu si pe zeus pentru situatia neplacuta in care i-am asezat noi?
    Doar poporul este vinovat pentru ca au salarii cu mai mult de 25%, pensionarii cu mai mult de 15% etc.
    Esti, suntem guvernati in urma aplicarii legilor lui Murppppipy!
    Sau inca aveti de ales intre zeus si "celalalt"???

    RăspundețiȘtergere
  13. @DoatATAT: foarte interesantă analiza ta! Dar cred că ar trebui să mai analizezi un pic postarea mea! Într-adevăr, parantezele sun reale... Eu nu le-am văzut în momentul în care am scris. Cât priveşte răspunsul la întrebarea "de ce să ne mâncăm conducătorii?" el este simplu, pentru că "poporul moare de foame"! Afirma'ia nu se referă la timpul prezent! Dar CÂND poporul moare de foame ESTE ÎNDREPTĂŢIT să-şi mănânce conducătorii! Încă nu murim de foame, dar dacă se va ajunge la asta, poporul este îndreptăţit să o facă!


    P.S. Nu te gândi la canibalism! Doar nu ţi-l imaginezi pe Băsescu pus la rotisor şi o mare mulţime în jurul lui cu farfuriile şi furculiţele în mâini! Deşi nu am folosit ghilimelele, ele sunt imaginare şi există!

    Baftă!

    RăspundețiȘtergere
  14. legile FEMOSAN ... psd pnl pdl udmr este BINE sa puna la munca puscariasii pe terenurile din jurul puscariilor - AGRICULTURA - daca nu pot face asa ceva PARLAMENTUL din RO va EXTERMINA ROMANIA prin pierderea a peste 1 miliard EURO ANUAL ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. antiignorantule, punem pariu ca tara asta va fi tara sclavilor, adica ce este de 20 de ani incoace?!
    Mana de lucru super ieftina,piata de desfacere, teren propice pentru afaceri inc are investesti putin si scoti foarte mult etc.

    Din '89 decidentii nostri au facut o alegere. Fie ca se denumesc pdl, pnl, psd, etc, vor face aceleasi lucruri. Viitorul tarii pe multi ani a fost scris, parafat ATUNCI!
    Noi unde eram?
    Unde am fost timp de 20 de ani?
    Oriunde, insa in tara noastra nu! Fiecare s-a-mbatat cu ce a avut la indemana.
    :)
    tara noastra, viitor de aur are!

    RăspundețiȘtergere
  16. toate se leaga si de PARLAMENT ... acesta da legi ... PARLAMENTUL nu vrea sa INTELEAGA avertismentele date de mine si altii ... deci PARLAMENTUL este direct raspunzator de acest MACEL din RO. ... si acolo sunt 471 parlamentari parca... VIZIUNE nu ... Ignoranta si Iresponsabilitate ... deci romani MULTUMITI PARLAMENTULUI care 20 de ani a dat niste legi ce pot fi fentate USOR ...

    RăspundețiȘtergere