Premierul israelian

Premierul israelian, noul IMPARAT al SUA?

autor: FrontPress 08.01.2014

usa israelIn aceste zile, Congresul SUA discuta externalizarea dreptului de a declara razboi catre Israel. Se presupune ca SUA este o republica democratica. Potrivit Constitutiei sale, Congresul decide cand sa declare razboi iar Presedintele este comandantul suprem.
Astazi cu aproape 1000 de baze militare in toata lumea, SUA arata mai mult ca un imperiu decat ca o republica. Dar cine este imparatul? Este America condusa de un “presedinte dictator”? Sau adevaratul imparat al Americii isi are tronul la Tel Aviv?
Un proiect de lege introdus de senatorul Chuck Schumer (Democrat de New York), intitulat “Nuclear Weapon Free Iran Act of 2013”, transfera dreptul de a declara razboi catre Israel si Primul Ministru al acestuia, Benjamin Netanyahu. Potrivit unui expert de frunte in problemele iraniene, profesorul Gary Sick de la  Columbia University, “proiectul externalizeaza orice decizie cu privire la actiunile militare catre guvernul Israelului prin faptul ca promite in orice circumstanta implicarea neconditionata a Statelor Unite in orice actiune militara intreprinsa de Israel”.
Acest lucru ii transfera de fapt lui Netanyahu atat puterile Congresului cat si cele ale Presedintelui SUA. De fapt, aceasta il va face pe Netanyahu imparatul SUA, imputernicit sa conduca America in orice razboi, in orice moment sau in orice loc va alege.
Ieri, intr-un interviu in exclusivitate cu Truth Jihad Radio, Gary Sick a indemnat la actiune impotriva proiectului de lege initiat de Schumer “trebuie argumentat foarte convingator in Washington si in Congres ca aceasta e o idee foarte proasta… Sigur, eu sunt un analist, stau si privesc probelemele, in acest caz insa, consider ca este atat de grav incat am fost gata sa ies in fata si sa spun ca “trebuie sa facem ceva”.
Cum de poate Senatul SUA sa ia la modul serios in considerare o lege care ar da Israelului dreptul de a atrage dupa sine America in razboi?!
“Statele Unite, in special in esaloane superioare ale puterii, au fost in intregime penetrate de catre agenti ai statului Israel. In cartea sa de referinta, October Surprise, Gary Sick (expert de top in problema Iraniana al Consiliului de Securitate Nationala sub trei presedinti) discuta puterile imense pe care serviciul secret israelian Mossad le exercita printr-o armata de voluntari evrei raspanditi in jurul lumii cunoscuti sub numele de “sayanim”. Disponibilitatea sayanimilor, impreuna cu ultra-profesionalismul si marea motivare a unui numar limitat de agenti Mossad, inseamna ca acesta cu oameni relativ putini si un buget limitat poate egala sau depasi performanta altor servicii secrete care il depasecs de multe ori ca dimensiune. In multe cazuri banii nu pot cumpara tipul de flexibilitate in operatiuni si amploarea operatiunilor de care beneficiaza Mossadul prin armata sa de voluntari” (October Surprise, p. 65).
Chuck_SchumerEste Senatorul Chuck Schumer un sayanim, descendent al unor emigranti evrei din Estul Europei? Depinde cum definim expresia “a fi platit”.
Senatorul Schumer  si cei mai multi dintre colegii lui din Congres iau mita masiv de la israelieni prin ceea ce se numeste eufemistic “contributii de campanie”. Deci ei nu sunt sayanimi (voluntari neplatiti pentru Israel). Schumer si majoritatea Congresului sunt de fapt pe statele de plata ale Israelului.
Sayanimii sunt oameni care actioneaza din atasament. Schumer si ceilalti tradatori din Congres o fac pentru bani.
usa israelSchumer si colegii lui primesc mita de la oameni cum sunt “nasul” mafiei din Las Vegas Sheldon Adelson, cel mai mare contribuitor al Partidului Republican si unul din principalii finantatori ai lobby-ului pro-Israelian. Acesta, acum doua luni, in cadrul unei ceremonii dedicate atragerii de fonduri pentru Israel la Yeshiva University din New York, a declarat ca Statele Unite ar trebui sa arunce o bomba nucleara asupra Iranului,nu pentru a apara interesele Americane ci pentru a ajuta Israelul.
Casino_slots2De unde are Israelul (inclusiv oamenii cu dubla cetatenie, voluntarii- sayanim si ceilalti agenti loiali traind in strainatate) bani sa cumpere sistemul politic american? Miliardele lui Adelson vin din jocuri de noroc – care din punct de vedere istoric reprezinta un segment cheie al crimei organizate, care adesea la nivelele ei cele mai inalte a fost dominata de Sionisti. Ziarul englez The Guardian a confirmat ca din cei sapte  oligarhi care in anii 1990 controlau 50% din economia Rusiei, sase erau evrei: Berezovsky, Vladimir Guzinsky, Alexander Smolensky, Mikhail Khodorkovsky, Mikhail Friedman and Valery Malkin.” Acesti oligarhi “rusi” ca si atatia altii din alte tari au legaturi puternice cu Israelul, liderul mondial per capita in trafic de finte umane, trafic de organe si alte actiuni ilegale. Crima organizata la nivel global este una din sursele cheie, desi adesea trecute sub tacere, de bani si putere pentru sionisti.
O sursa si mai importanta de bani si putere pentru sionisti o constituie sistemul bancar international. “Asasinul economic” John Perkins a dezvaluit ca marile organizatii bancare internationale inclusiv banca mondiala, FMI, bancile care le constituie au propriile servicii de informatii care exercita presiuni asupra natiunilor prin dobanzi camataresti sau chiar ucigand lideri de state necooperanti, in varii accidente in incercarea de a creea primul imperiu cu adevarat global – cel pe care unii l-au numit Noua Ordine Mondiala.
FMIActorii cheie ai Noii Ordini Mondiale sunt in numar disporportionat de mare Sionisti. Acest fapt important, pe care nimeni nu are voie sa il remarce fara a fi automat etichetat ca “antisemit” a fost evidentiat si prin recenta nominalizare de catre Obama a unui sionist ultra-radical in persoana lui Stanley Fischer, o persoana cu dubla cetantenie american si israeliana ca si Vice-Presedinte al Bancii Centrale a Statelor Unite (Federal Reserve).
In articolul sau “Candidatul AIPAC la conducerea Fed, Stanley Fischer, spre un razboi impotriva Iranului”, Grant Smith scrie: “in timp ce usile guvernamentale au fost demult deschise pentru cei doriti de lobby-ul Israelian care si-au alocat majoritatea daca nu chiar tot interesul pentru un stat strain, cei care erau cu dubla cetatenie erau tinuti la secret. Acum cei care l-au sustinut pe Fischer, inclusiv organizatia lobbyului israelian American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), vor probabil sa ii obisnuiasca pe americani sa accepte persoane cu cetatenie dubla americana si israeliana in postura de conducatori de frunte ai guvernului”.
Potrivit site-ului Departmanetului de Stat American “cetatenii cu dubla nationalitate datoreaza credinta atat Statelor Unite cat si unei tari straine”. De ce lasa americanii ca oameni care datoreaza loialitate unei tari straine sa ocupe pozitii de frunte in guvernul Statelor Unite?
Raspunsul este ca Statele Unite de astazi nu mai sunt o republica democratica sau o natiune suverana. Asa cum explica John Perkins, un nou imperiu global bazat pe plutocratii internationali este in curs de aparitie. Iar structura de putere a acestuia este din ce in ce mai dominata de Sionisti radicali ca si Stanley Fischer.
bush-sharonDupa atacurile din 11 septembrie premierul de atunci al Israelului, Ariel Sharon s-a laudat propriului cabinet ca “noi evreii controlam America”! Sharon, ca si Netanyahu astazi s-a vazut ca un imparat international si credea ca SUA sunt complet controlate de catre lobby-ul israelian. A avut dreptate Sharon?
Daca proiectul de lege al lui Schumer trece de Senat, Sharon ar trebui sa se trezeasxa pentru cateva secunde din coma si sa sopteasca “V-am spus eu”  - iar apoi sa isi dea duhul si sa se infatiseze la judeacata vesnica pentru nenumaratele crime pe care le-a comis in aceasta lume.
 Articol de Dr. Kevin Barrett via Press TV, traducere FrontPress.ro
Dr. Kevin Barrett specialist in studii arabe si islamice este unul dintre cei mai cunoscuti critici ai “Razboului Impotriva Terorismului”. Dr. Barrett a aparut in numeroase ocazii la Fox, CNN, PBS si pe alte canale media, si a inspirat editoriale in New York Times, Christian Science Monitor, Chicago Tribune si in alte publicatii de varf. Dr. Barrett a predat cursuri la universitati din San Francisco, Paris si Wisconsin unde a si candidat pentru Congress in anul 2008. Este co-fondator al Muslim-Christian-Jewish Alliance si autor al cartilor “Jihadul Adevarului: Lupta mea impotriva minciunili 11 Septembrie” (2007) si “Intrebari in Razboiul Impotriva Terorismului: Prioritar pentru votantii lui Obama (2009).
Kevin-Barrett

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu