STAREA DE SANATATE A LUI TRAIAN BASESCU .....

Scopul deplasării la spital a lui Basescu nu a fost acela al unei vizite medicale serioase, pentru că Traian Băsescu ştie foarte bine de ce boli suferă, din controale medicale mult mai amănunţite, efectuate în ultimii ani la diverse clinici din străinătate - ci unul de imagine, adică medicii de la Spitalul Militar să îi dea patalamaua care să ateste că e sănătos tun“ (?!), pentru a închide gura celor care îşi pun întrebări legitime cu privire la capacitatea lui de a-şi executa mandatul, mai ales în anul electoral 2012.
Conform surselor noastre, după ce a fost drastic securizat perimetrul în care Băsescu s-a învîrtit prin spital, de peste 30 de cadre ale SPP, pacientului i s-au făcut analizele complete ale sîngelui, precum şi o tomografie. Vizita a durat circa o oră, iar cadrele medicale au minţit, din nou, zicînd, ca şi în alţi ani, că Traian Băsescu este sănătos tun“.


După vizita medicală, Traian Băsescu s-a retras la Vila Lac 2 unde, începînd cu orele 20,30, circa 3 ore a băut cu Vasile Blaga, cu care a discutat despre posibilitatea ca la începutul anului viitor acesta să facă o vizită oficială în SUA. Motivul acestei vizite este acesta: Blaga să se prezinte americanilor ca un potenţial candidat la Preşedinţia României, un continuator de nădejde al politicii obediente dusă de Traian Băsescu vis-à-vis de yankei. 
http://romanialeaks.org/

2 comentarii:

  1. S-a discutat pe tema asta o saptamana intreaga. Ziaristii n-au ce scrie

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este. Dar am vrut sa punctez inca odata, pentru a nu se uita. O zi buna, Odorica:)

    RăspundețiȘtergere