Sile Camataru :)))))

Sile Cămătaru a fost eliberat în speranţa că va fi răpit de o grupare rivală şi forţat să se prostitueze

02 ianuarie 2012 Mihai Radu 
Sile Cămătaru a fost eliberat în speranţa că va fi răpit de o grupare rivală şi forţat să se prostitueze
Motivarea comisiei de eliberare condiţionată care l-a pus în libertate pe Sile Cămătaru tulbură apele în justiţia română. Iată ce spune Ignaţiu Mălăele, unul dintre membri comisiei: „Trebuie să ne gîndim că domnul Sile Cămătaru trăieşte într-un mediu infracţional. Asta înseamnă agresivitate, bătăi, cri­me, proxenetism. Sînt, deci, şanse foarte mari ca domnul Sile să fie mutilat, omorît sau, de ce nu, răpit de o grupare rivală şi pus să se prostitueze în Spania, Italia sau Franţa“.
Deşi membrii comisiei de eliberare condiţionată aveau în faţă, în momentul în care au hotărît eliberarea lui Sile, noul do­sar în care acesta e acuzat de instigare la crimă, decizia lor a fost una care a şocat. Elvira Păduche, şefa comisiei, şi-a susţinut decizia dînd cîteva exemple din viaţă: „Ne-am gîndit că, stînd în puşcărie, domnul Sile avea mult mai mult timp decît în libertate ca să se gîndească la tot felul de prostii. În libertate omul mai bea, mai pierde nopţile, fumează, se mai duce la femei, ce mai, se mai ia cu una, cu alta şi mai uită de răutăţi. Cînd însă omul stă în puşcărie, pur şi simplu nu are ce să facă şi-atunci îi um­blă mintea la prostii. Trebuie să vă gîndiţi că un puşcăriaş nu face mare lucru în afară de mîncare şi somn. Sînt foarte puţini cei care citesc sau o apucă pe calea credinţei“.
Într-adevăr, psihologul închisorii crede şi el că viaţa pe care Sile o ducea în puşcărie nu făcea decît să-i întărească sănătatea, voinţa şi puterea fizică. Iată ce zice psihologul Geor­ge Traşcă: „Era într-o formă fizică şi psihică de invidiat. Ne-am înspăimîntat. Cu un astfel de re­gim de viaţă, cred că ar fi trăit mult şi bine, avînd o viaţă întreagă în faţă în momentul în care urma să iasă din puşcărie“.
http://catavencii.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu