PE NIL CU SALOME

Motto: Nu este suficient sa iubesti, este necesar ca aceasta iubire sa fie primita, acceptata si chiar amplificata de celalalt 
- Jacques Salome - 

MAI AVETI LA DISPOZITIE DOAR 10 ZILE

Eu am vizitat Egiptul in anul 2007. Ca a fost una dintre cele mai interesante si mai bogate spiritual excursii din viata mea si tot nu ar fi suficient sa descriu multitudinea de senzatii si informatii care mi-au colorat de-atunci incoace viata personala... Dar tu, tu care citesti acum mesajul meu, tu ai visat vreodata la marile piramide? Ai fost in Egipt? Dar ia zii, cu iubirea cum stai?  Ti-ar placea sa vezi templele si monumentele celei mai vechi, mai misteroase si mai spectaculoase civilizatii din lume, in compania lui Jacques Salomé unul dintre cei mai renumiti si apreciati psihosociologi contemporani? Daca ti-as mai spune ca ocazia este unica deoarece, dincolo de faptul ca standardul cazarii este de cinci stele si ca pe parcursul excursiei vei fi unul dintre beneficiarii cursului :

"Să învăţăm să ne iubim pentru a putea iubi… Drumul de la iubirea de sine la iubirea pentru celălalt"

pe care il va tine Jacques Salome ? Si daca ti-as mai zice ca mai ai la dispozitie doar 10 zile ca sa te decizi, in conditiile in care au mai ramas pentru romani doar cateva locuri neocupate, ce zici? Scapi ocazia sau vezi toate detaliile referitoare la excursie aici, pe http://pe-nil-cu-salome.amaneser.ro/ ?

CINE ESTI DUMNEATA DOMNULE SALOME?


Jacques Salomé este psihosociolog, formator în relaţii interumane de peste 30 de ani, autor a 61 de cărţi pe teme de comunicare în cuplu, în familie, şcoală, în relaţiile profesionale etc. Este unul dintre cei mai prolifici autori contemporani, cărţile sale fiind traduse în 25 de limbi. Jacques Salomé este creatorul Metodei de comunicare ESPERE® (Energie Specifică pentru o Ecologie Relaţională Esenţială) prin care oricine poate învăţa să comunice într-un mod firesc şi, totodată, să aplaneze conflictele şi să trăiască mai fericit împreună cu ceilalţi. Utopia sa constă în ideea că într-o zi, comunicarea va fi predată în şcoli, ca o materie de sine stătătoare. Mai multe informatii pe: http://pe-nil-cu-salome.amaneser.ro/  si pe http://fr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Salomé 

5 comentarii:

  1. Bună ZIUA ! ~ Domnului Ioaniţescu !
    ~
    Mă bucură ... revederea ! Am fost suprasaturat de articole "fumigene", astfel încât, numele dvs., alăturat practic ... unei reclame, este suficient pentru a veni ... să VĂ SALUT !
    Vi se pare cumva că ACEST comentariu ... n-ar avea "conţinut" ?
    ~
    NU vă cunosc personal, poate, vreodată ... cine ştie ?
    Eu ... am "urmat" cursul multiplu de "rezonanţă" direct AICI, în Blogosferă ! DUR ! Încă nu l-am "terminat", căci ... are mai multe "Clase". Acestea se ... autopromoveaza, în funcţie de TRĂIRI !!
    Dorind să mă încadrez şi în "Spiritul CRĂCIUNULUI", am întâmpinat rezistenţă ... de la cei CARE "se dau ... creştini DE SFAT", adică ... "DoarVORBE" !!!
    ~
    Voi "merge" să văd lincurile propuse de dvs., însă ... NO money !
    Vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Doar Atat,

    Esti una dintre cele mai insolite persoane (sau personaje) pe care le-am intalnit pe net. Si eu va doresc voua la fel, "Sarbatori fericite!". Unuia dintre voi, desigur, celui care iti convine tie mai tare, caci stiu ca uneori sunteti doi!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu simt cea mai mare provocare pe care am intalnit-o pana acum este sa inteleg cine sunt si sa ma iubesc pentru asta. Uneori ma simt atat de 'virusata' de programe preluate din exterior si internalizate despre cum ar trebui sa fiu incat pierd conexiunea cu mine si ajung sa detest la mine si sa resping anumite parti care nu sunt confrome cu maginea pe care mi-am creat-o.

    Cred ca experienta cu Salome mi-ar putea oferi niste intrumente prin care sa ma ascult si sa ma vad asa cum sunt, sa ma accept cu partile de lumin dar si cu umbra mea si astfel sa ma pot iubi. Ar fi un exercitiu de onestitate cu mie pe care mi-e grau sa il fac singura i acest moment din viata mea.

    Cred ca intr-adevar ca o persoane care se iubeste pe sine ii poate iubi pe cei din jur armonios, fara atasamente si fara dorinte teroriste.
    Multumesc de postare!
    Irina

    RăspundețiȘtergere