"La masa verde, fata in fata, cer unii moarte, altii viata"

MA UIT SCIRBITA SI TOTODATA ULUITA LA TV. LA EMISIUNILE DE NISA UNDE SINT INVITATI SI PUPINCURISTII LUI BASESCU.
Aseara l-am vazut pe Agamita Dandanache al PDL. Cine credeti ca este ? Teodor Paleologu  care nu ii face cinste tatalui sau si ilustrei familii din care provine. Pentru  cine a fost tatal sau pe senior, l-am iertat demult de cind dupa revolutie si-a pus cenusa in cap si a recunoscut ca in puscarie, fiind obligat a scuipat o icoana.
Dar fiul lui nu poate fi iertat  pentru comportamentul de Dandanache. Sa ne amintim doar de  cuvintele:
" Basescu este o pleasca pentru noi".
Ce inseamna asta, o pleasca mortala?  Dar  v-am spus mereu ca  turuitoarele   zeite ale lui Basescu, care daca le intrerupi nu mai stiu sa continue, de aceea turuie intr-una fara a tine cont de moderator.Ma uit si ma gindesc ca toate acestea, au fost tepuite de  intiiul om al tarii:))). Si cu ajutorul lor,  ne tepuieste pe toti fara limita.
Cel mai generos amant  cu haremul sau!!!! Stiti cum se  spunea ca s-a facut experimentul  in anii 1970 in America?  Au cuplat  savanti uriti, laureati ai Premiului Nobel, cu misurile Americii. Si ce a iesit? Prosti ca maicasa si uriti ca taicasu:))))
Dar nu subapreciati puterea de persuasiune a femeilor. Nu uitati cazul vestitului pirat Kidd, care dupa ce a fost prins(1701, avea 56 de ani)  si acuzat, inainte de a fi executat fiind intrebat, de ce s-a facut pirat a spus ca din cauza nevestei. Ca luptele pe mare pentru cucerirea altor vase, erau nimic pe linga luptele cu nevasta in pat.:))) Eu nu stiu la ce se referea,(sic)  dar la o o emisiune de la tv. s-au aratat documentele de la proces si  marturia lui.
Insa nu a induplecat pe  judecatori ca, au zis ca  merita sa fie spinzurat(cu toate ca sfoara s-a rupt prima data), asa un prost de barbat :))). Si nu este singurul :)))) bineinteles nu e vorba de contemporani ci, de marii barbati din istoria omenirii(vedeti, Napoleon, Nelson, ).


Psihologia persuasiunii - totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare. 

Asa ca  tara noastra avind la conducere un pirat chior inconjurat de  un harem va dati seama ce manipulati sintem noi incit stam un popor intreg uimit si cu gura cusuta :)))

Am vrut sa inchei cu un moment vesel dar trist de adevarat.Si totul este pe pielea noastra a tuturor.

http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu