Brazi de craciun 2010

Brazi de craciun 2010

Mai putin de doua saptamani au mai ramas pana la Craciun si deja romanii se intereseaza de pretul la brazi de craciun 2010.

Dupa cum bine stiti, brazi de craciun sunt o investitie costisitoare care va aduce o satisfactie temporara, necesara pentru sarbatori. Acum, cand criza financiara este in floare, oamenii se uita de doua ori inainte de a scoate bani din buzunar pentru a cumpara un pom de craciun. Dupa cum se pare solutia cea mai buna pentru comercianti este sa vanda brazi de craciun direct din ocolul silvic.

brazi de craciun 2010, alexandru hategan, brazi artificiali, brazi naturali

In cateva judete din tara pretul la brazi de craciun nu a crescut ci a ramas la nivelul celor de anul trecut. 

Directorul de la Directia Silvica Prahova declara ca "preturile au ramas aceleasi pentru simplul fapt ca daca le-am fi crescut, ar fi avut un impact mare asupra populatiei".

In judetul Suceava pretul la brazi de craciun in 2010 se situeaza intre 15 lei si 30 lei preturi fara TVA.

Dupa cum declara domnul Andi Butnaru de la Directia Silvica Suceava - "Avem în cultură o serie de varietăţi, bradul de Caucaz, bradul alb, molidul canadian, molidul clasic, la preţuri accesibilie pentru toată lumea".

Pentru cei care nu reusesc sa cumpere un brad de la Directiile Silvice, acestia au la indemana hypermarketurile, pietele sau spatiile special amenajate in orase pentru vanzarea de brazi de craciun in 2010.

Pentru cei care doresc un brad artificial de 1.80 m, acesta costa 49.99 lei, cu toate decoratiunile incluse. Acesti brazi au mare succes la fel ca si brazii de 2.10 m inaltime, cu tot cu decoratiuni incluse - au declarat vanzatorii unui hypermarket din tara.

Totusi sunt si zone in care nu se vor scoate la vanzare brazi de craciun de catre Directia Silvica. Un astfel de caz este intalnit in Arges, in 2010.

Va doresc sa va alegeti un brad cat mai frumos si mai bogat in cetina, cu miros de rasina. Sarbatori fericite si sa va aduca mosul cat mai multe cadouri sub bradul de craciun in 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu