Atentie la mafia din Ministerul Economiei: doi penali controleaza industria energetica si de Aparare! Stafiile lui Videanu si Sebastian Vladescu sint mentinuti in functii de conducere de catre ministrul Ion Ariton

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
Sa ajung-a fi stapana si pe tara si pe noi!
Tot ce-n tarile vecine e smintit si starpitura,
Tot ce-i insemnat cu pata putrejunii de natura,
Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,
Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
Balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii!
Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni !
(M.Eminescu)
Videanu si Vladescu sunt, de acum, istorie pentru ministerele Economiei si al Finantelor. Cu toate astea, ei si-au lasat in urma stafiile. Doua! Constantin Claudiu STAFIE si Aurel Ionel LASCU. Ambii, dupa ce s-au plimbat prin alte ministere, au fost adusi de catre Videanu la MEC. STAFIE este omul lui Pinalti, iar LASCU, partener de afaceri cu armament al lui Sebastian Vladescu. Ministrul Economiei a zburat, dar cele doua stafii, nu! Si asta in timp ce actualul ministru al MEC, Ion ARITON, si-a permis sa ii demita din functii pe directorii C.N. ROMARM SA: Constantin OPREA, un exceptional inginer militar, si Ioana GHEORGHE (pentru ca au refuzat sa faca jocurile si aranjamente cu firme gen UTI, o abonata la contractele cu statul). Revenind la penalii ramasi in functii dupa plecarea lui Adrean VIDEANU, iata cine sunt acestia:

1) Constantin Claudiu STAFIE - SECRETAR DE STAT, care distruge acum si industria energetica peste care a ajuns sef peste noapte. STAFIE (nume predestinat) este STAFIA CARE BANTUIE SI CARE CONDUCE DOUA SECTOARE IMPORTANTE ALE TARII, INDUSTRIA DE APARARE SI INDUSTRIA ENERGETICA. Constantin Claudiu Stafie este SLUGA LUI STEFAN PINALTI, bossul din PIATRA NEAMT, cel care taie si spanzura tot in zona, si care a platit pentru ca Stafie sa ocupe scaunul de secretar de stat .
2) Aurel Ionel LASCU - fost SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL APARARII numit de ADRIEAN VIDEANU - DIRECTOR GENERAL AL  DIRECTIEI INDUSTRIA DE APARARE. MASONUL AUREL LASCU A FOST adus tacit la conducerea directiei de aparare din ministerul economiei, dupa ce a fot zburat de la ministrul apararii, SI ESTE MAI MULT PE POST DE PAPAGAL, neimplicandu-se in problemele reale ale industriei de aparare, directia se pare ca este condusa de fapt de  ANGHEL RUXANDRA -adjunct – care are 2 dosare penale pentru: FRAUDA, din patrimoniu public, pe vremea cand era directoare la directia administrativa din minister si pentru LUARE DE MITA- pretinzand diverse bunuri si servicii din partea unor fabrici unde are “calitatea” de administrator special. Cu un venit net de 30.000.000 lei vechi / sedinta.
Masonul Aurel Lascu nu putea sa stea singur in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale ROMARM S.A. trebuia sa-si mai aduca un “frate”, adica un alt mason, si anume pe Gabriel Rasvan TOADER director general in ministerul economiei si mai ales GINERELE penalului amiral CICO DUMITRESCU.                       De ce ministrul Ariton, nu face curat in propria ograda? Ce interese sunt de fapt in spatele acestor indivizi? Ce se urmareste cu adevarat? Distrugerea industrie de aparare? Institutiile statului sa se autosesizeze si sa verifice ce se intampla cu adevarat in industria de aparare, care din pacate a ajuns pe mana unor persoane dubioase, cu interese obscure si meschine!



http://exploziv-news.ro/
Simona Ela FICA
http://odorica.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. Parlamentari si Primari ProGenocid
    Parlamentari si primari care invart bugete ptr. favorizarea tasnirii sangelui din copii si batrani precum si infestarea acestuia , GENOCID din partea celor care 20 de ani au invartit afaceri cu statul !!!

    RăspundețiȘtergere