JUMATATI DIFERITE


Nimeni nu-i perfect. Chiar daca majoritatii barbatilor le place sa considere ca lumea se invarte in jurul lor, ca Eva a fost facuta special pentru ei, ca sa se simta ei bine si ca vezi Doamne, sa se vada cumva si diferenta, ca "ce bine este sa te nasti barbat!", ca barbatul este cruce-ntreaga iar femeia este jumatate de cruce ca... iaca nu mai doresc sa insir toate tampeniile in care cred cei mai multi dintre reprezentantii sexului meu si culmea, cateodata chiar si femeile... si-atunci, chiar daca exista toate aceste paradigme, reiterez: nimeni nu-i perfect. Desigur ca exista si deosebiri si asemanari intre femei si barbati, caci uite, simtim pana la urma aceleasi emotii, insa le exteriorizam diferit, volens-nolens trebuie sa ne plecam in fata evidentei, aceea ca, in materie de inteligenta si capacitate intelectuala sunt anumite zone pe care barbatii nu le acopera, pe cand femeile exceleaza. Allan Pease celebrul autor al bestseller-ului "Limbajul Trupului"  ne arata intr-un mod umoristic si elegant care sunt diferentele dintre barbati si femei.  

Va invit din toata inima sa vedeti filmuletele despre aceste diferente. Nu va sfiiti, este un spectacol de nota 10. Magna cum laudae! 
 LA MULTI ANI!  si... 
vizionare placuta!









NOTA AUTORULUI: Sexistii si misoginii sunt rugati sa se abtina de la comentarii. Multumesc frumos!

4 comentarii:

  1. Mama ce bombă îi lipeşte lu' ăla în anime!

    RăspundețiȘtergere
  2. INTRESANTE CELE AUDIATE SI PREZENTATE DAR REALITAEA E UNA MULT MAI DURA. IN GENERAL FEMEILE NU AU TIMPUL NECESAR SA SE UITE PE HARTA, CI SE UITA SI SE INTREABA CE VA PUNE IN FARFURIE DE SRBATORI COPIILOR. BRAVO SI LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere