Tiganizare

Concert de MANELE girat de Ministerul Educatiei sau TIGANIZAREA tineretului roman

autor: FrontPress 06.08.2013

maneleAutorităţile centrale desfăşoară în această perioadă o campanie anti-drog, adresată tinerilor. Din păcate însă intenţia bună a oficialilor din cadrul ministerelor Tineretului, Educaţiei, dar şi Agenţiei Naţionale Antidrog, care ţine de Ministerul de Interne, a fost umbrită de alegerea nefericită de a promova stilul de viaţă sănătos printr-un concert de manele. Se doreşete practic un tineret care refuză stupefiantele, dar care este ţiganizat din punct de vedere cultural şi comportamental.
Concertul va avea loc miercuri seara în Neptun, staţiunea de pe litoralul Mării Negre fiind împânzită de afişe promoţionale cu siglele ministerelor implicate. “Vedetele” întregului eveniment sunt Florin Salam şi Vali Vijelie.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor, proiectul numit “Artă contra drog” urmăreşte “să promoveze arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viaţă sănătoasă”.
După ce cazul a fost relatat în presă, autorităţile au bătut în retragere. Oficialii din Ministerul Eduicaţiei s-au arătat surprinşi de acest parteneriat mai puţin obişnuit. „MEN nu a fost informat sau consultat în legătură cu utilizarea siglei în astfel de condiţii, motiv pentru care vom solicita partenerilor noştri eliminarea urgentă a siglei de pe afişele în cauză”, este poziţia prezentată de Biroul de Presă al Ministerului.
Reprezentanţii Ministerului Tineretului au cerut şi ei retragerea siglei de pe afiş. “Nu am fost consultaţi pentru acest eveniment. Trebuiau să ne informeze şi noi să ne dăm acordul”, a declarat secretarul de stat Cosmin Cristian. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu