Protest national in benzinarii

Protest national in benzinarii !

Soferii pregatesc un boicot national impotriva "benzinarilor miliardari" si vor sa nu mai alimenteze timp de trei zile. Mesajul circula pe Yahoo Messenger si capata o amploare tot mai mare.

alexandru hategan, protest benzinarii, protest national, greva benzina, benzina
Soferii se invita intre ei sa nu mai intre in benzinarii in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie.

"PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani si Maghiari haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu auzobuzul, cu bicicletele sau pe jos. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!!", se arata in mesajul care circula pe "mess" de la un utilizator la altul.

Pretul carburantilor a sarit in aer in ultimele saptamani si un litru de benzina a ajuns sa coste intre 5 si 5.50 lei, iar unul de motorina intre 5 si 5.30 lei, in functie de tip.


In multe orase din tara au fost declansate proteste sporadice, in care soferii au blocat benzinariile platind cu monede, dar nu a fost organizata o miscare nationala. Acum vom face acest lucru pentru ca este inadmisibil ce se intampla la nivel national cu pretul carburantilor !

Romani uniti-va acum si haideti sa fim puternici impreuna !

2 comentarii:

  1. Propun sa fim uniti si sa facem acest protest !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu doar în România s-a majorat prețul la carburanți. Mărirea prețurilor e un mecanism al economiei de piață. Companiile petroliere vor să facă bani. Și dacă au de unde, vor face. Că doar nu sunt asociații caritabile. Nimeni nu ne pune pistolul la tâmplă ca să alimentăm. Companiile profită și de pe urma faptului că (toți) posesorii de mașini din România mai bine și-ar da ultimul ban din buzunar ca să alimenteze decât să meargă 3 stații cu autobuzul până la servici. Sau, mai bine, pe jos. În țara în care toți ne enervăm că nu găsim loc de parcare lângă intrarea în hypermarket, pentru că ne e prea lene să umblăm 10 m pe jos, vă mirați că prețurile la benzină sunt mari?

    restul articolului il gasiti aici... http://www.pentruclujeni.ro/index.php/articole-opinii/54-top/2379-pretul-la-carburanti-a-crescut-enorm-in-2010-asa-si.html au si ei dreptatea lor... romanii este niste comozi... si prosti?...

    RăspundețiȘtergere