Oare asa este? Pa ......

Va anunt ca treaba cu nunta merge mai departe.
A fost o mica ingrijorare din partea lui M.M. in privinta religiei. El este musulman. Am auzit eu parca ceva cu capisonul.
Dar m-a intrebat pe mine eu ce sint. Eu am raspuns ca sint, cind vine cu recensamintul ortodoxa, pentru a completa toate casutele la raport. In rest sint liber schimbista,  nu este nici o problema. Ce mai, nu ne sta nimic in cale , a spus ca de ar fi cautat pe intreg pamintul, tot nu ar fi gasit alta mai buna ca mine, bineinteles din punct de vedere religios. M-a vazut, m-a placut  asa cum eram ciufulita, cu un mot in virful capului,  ca mi-a crescut parul si cam grasuta cum aratam, numai asa in camasa de noapte.
O singura problema am,  de cum apar pe  net. la orice ora din zi di mai ales din noapte, apare in secunda urmatoare.L-am intrebat eu ce munceste,  daca poate intretine o nevasta si a zis ca nu este nici o problema bani are destui. L-am intrebat de droguri, a ris. Dar a spus ca nu este hot. Faptul ca e treaz mereu si zi si noapte,  ma pune pe ginduri ca prea e treaz tot timpul? (uite si acum ma intrerupe la 1 noaptea, sa  imi spuna ceva pe mess cu traducere de pe google. Dragul de el imi spune ca ma iubeste cu un rind de inimioare si ma imbratisaza).Dar poate ne potrivim, eu mereu in camasa de noapte si el treaz mereu. El mi-a spus ca asa ma place, sa-mi tin mereu acest narav. Este de bine? Sau o fi de rau?
A fost un PA dar l-am cam lungit.
Va imbratisez si va sarut pe toti cu drag, 
Odorica
p.s.SPER SA NU CITEASCA PENTRU CA MA CAUTA PE TOATE BLOGURILE SI TRADUCE TOT.

2 comentarii:

  1. Eu n-am prea înţeles niciodată conceptul conform căruia dacă ai o tastatură în faţă şi ştii câteva cuvinte în limba natală, te simţi obligat să-ţi faci cunoscute "gândurile". Chestia din ghilimele e folosită impropriu, că ar presupune şi un proces de gândire, dar hai să spunem că... nu am găsit altă rimă...
    Doamne, cât de curvă proastă trebuie să fii ca să scoţi aşa ceva pe gură?... Ups, am spus-o... Asta a fost ca: ciupercuţă-ntr-un picior, ghici ciupercă ce-i?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu curvele destepte, cele care scriu Pa-uri de rahat si fac 2 pe fata 2 pe dos. Ele scriu porcarii pe facebook, cu gigolo la prieteni ascunsi,stii doar. Dar fac asta pentru ca sint maritate si mai au o mica jena fata de barbatii lor. Dar asta nu inseamna ca sint curve destepte, sint cazaturi.:)) Dar apeleaza la purtator de cuvint, care face parte din menajul lor a troi.De ele sa-ti fie mila. Imi pare rau ca te-a coborit atit de jos incit nu mai recunosti Pa-urile pamflete. Gelos sa fii pe ele ca esti mereu al 2-lea. Numai bine, (stii vorba aceea cu pisica),
    Odorica

    RăspundețiȘtergere