Eu asa cum sint (cu defecte si fara calitati)

Va multumesc la toti, pentru toate mesajele trimise mie, dinainte de Craciun. Va multumesc si va rog sa nu-mi mai scrieti pentru ca, nu am reusit sa citesc nici a 10-a parte  cu tot cu cele pe care le-am sters, cind m-am simtit neputincioasa de a face fata  mesajelor. Noroc ca in acest an, am fost singura de sarbatori si am putut sa ma dedic citirii si raspunsurilor. Stiu ca atunci cind nu raspund la un mesaj, imi trimiteti inca 10. Am de citit toata viata si dupa moarte caci, ma vad in iad in ceaunul cu smoala ,cum stau in picioare  in smoala clocotind pina la git si tot mai citesc  mesajele dvs.
In al doilea rind  vreu sa va spun ca am observat  trecerea de la comentarii politice, la cele sentimentale si la promisiuni de nopti de dragoste de vis, ca ati spus ca sinteti experti in amor  si eu sint numai buna de experimentat.
 Dar sint multumita de gindurile dvs. pentru experiment, cred ca v-ati luat dupa experimentul guvernului cu noi romanii.
In orice caz eu v-am iertat dinaninte si am luat totul ca o gluma.
Dupa cum ma vedeti nu sint nici frumoasa, nici tinara, nici desteapta conform legii lui Murphi. Umblu mototolita si ciufulita. Imi cer scuze ca am pus o poza din vara lui 2009 , pentru ca am facut  si in vara lui 2010  citeva fotografii care, ma dezavantajau profund, din cauza imbracamintii cu rosu si alb, care imi scoteau prea mult in relief bustul si era necuviiuncios sa apar asa in fata cititorulior mei, care ma intreaba cind pun ultimele poze. Ar fi spus ca este ceva, cu trimitere directa la bustul meu planturos.
Apreciez si  declaratiile sentimentale facute de anumite doamne, care  sint mai insistente decit  barbatii dar mai miloase. In timp ce barbatii ma intreaba  daca rezist o noapte, ele imi spun ca  intii vor sa ne imprietenim, ca sa ma obisnuiesc cu gindul si apoi ma trec la pat:))) Vedeti ce rai sint barbatii si ce blinde sint femeile.Multumesc! 
Eu  prin scris, am vrut sa atrag atentia anul acesta mai putin ca in alti ani, caci nu m-am putut tine dupa moda Pa-urilor  inventate de tovarase si am cam zbircito, ati vazut si dvs.
Eu sint cam naravasa si nu ma pot supune unor cerinte ale  unor tovarasi, vedeti ce pierdere uriasa este ca nu au mai aparut Pa-urile originale.  Totul are o explicatie, sint unii tovarasi carora le place sa supuna babele credule, cu amenintare ca, sa nu mai scrie, sa nu mai comenteze. Si asa se ingroapa o comoara de inteligenta. Asta se face numai cu babele maritate, ca eu sint singura dar nu uitati ca, a avea 2 fii de 40 de ani si aproape, mai rau decit de a avea un barbat tinar la jumatatea virstrei tale. Ei sint mult mai exigenti si atenti sa nu o iei razna( ca asta ii costa). Asa ca daca cei care imi duc grija, fiind singe din singele meu  mi-au spus sa scriu despre ce vreau ca, de aceea mi-au luat calculator si  contribuie in mod substantial la intretinerea mea, mie nu-mi este frica de nimic.Nu ma poate santaja nimeni ca spune  orice despre mine, ei ma iubesc ma apreciaza  asa cum sint, cam traznita si in conluzie, am sprijinul lor moral. Insa sa nu intind coarda prea tare, ca ati vazut ce se intimpla.:))) Se poate ca amenintarea ca vin dupa mine sa se concretizeze, pentru ca este destul sa intariti....Celor care ma intreaba daca rezist o noapte, le raspund ca, nu rezist nici doua secunde de la inceperea citirii mesajului, cind inteleg despre ce este vorba, de ris cu lacrimi. Le repet celor care nu sint din tara sa stea la ei acolo, celor din tara sa stea in orasele lor si celor din  Ploiesti sa stea acasa la ei caci, ma vad  bintuind prin oras mai ales la Halele Centrale, dar nu  le atrag atentia dar, ii incit numai pe net. Asta este daca scriu atita ,asta reprezinta riscurile meseriei. Dar eu spun ca ,nu sint rodata ca babele  cu Pa-uri ca nu sint maritata si nici plictisita de mosii lor, asa incit sa raspund prezent la "amenintarile" cu te pup cu limbuta pe peste tot.  De aceea avem noi paguba asta cu PA-urile. Din punctul meu de vedere spun sa, mai schimbe repertoriul ca pe mine, aceste vorbe m-au plictisit de moarte.  Dar nu uitati persoanele de fata se exclud:))))
Inca odata imi cer scuze ca nu am reusit sa umplu golurile,   facute de PA-urile unor tovarase  talentate si va rog inca odata nu mai imi scrieti (video, poezii, proza) pentru ca am ce citi toata viata si dupa si sint poate mii de mailuri  necitite.
Nu aveti ce vedea la mine ca,  sint insignifianta si nu prezint nici un interes din nici un punct de vedere, mai ales al lui Murphi, care  s-a ocupat mai ales de MINE :))). NU AM NICI PLETE VOPSITE NEGRE, DE BEBE BATRIN. AM CURAJ SA MA ARAT ASA CUM SINT, CU  CALITATILE SI MAI MULT DEFECTELE MELE, SINGURA CALITATE ESTE LOIALITATEA SI SPUSUL ADEVARULUI NUD IN  FATA, IN REST NU AM DECIT DEFECTE  INCLUSIV IN INFATISARE. NUMAI BINE !!!!
Cu gindurile cele mai sincere,
ODORICA
P.S.
NU MA ASTEPT LA COMENTARII FAVORABILE, CACI MI LE-ATI SCRIS SI NU AM TERMINAT DE CITIT TOTUL.De apreciat pornografii, nu mi-a scris nimeni, indiferent din ce colt al lumii este.
Referitor la pozitia mea politica eu am criticat regimul actual, dar babele frigide care se tin de prohabul tinerilor,  deturneaza  intelesul si ele sint false pentru ca  o fac pe cazaturile batrine comuniste ca sa le fie pe plac si lor le-ar veni bine un cosciug si nu mie. Atit am vrut sa spun din punct de veder politic, pentru ca asta ar insemna ca toti cei care sint impotriva regimului ,sint fascisti. Dar caracterul abject nu are limite. Gaseste intelegere la tinerii, exaltati, la tinerele necoapte si poate frigide. Sint sigura ca aceste cateluse dresate,  nu sint bune de nimic, din nici un punct de vedere:))) dar vor sa arate ca sint femele in putere. Decit asa  scursori frigide, eu daca as fi barbat, as prefera una  dintr-o bucata care ....nu mai spun ca este rusine.....
Acest articol am sa-l pun pe mai multe bloguri.
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu