Ipocrizie

Ipocrizia unei CLASE POLITICE COMUNISTE

autor: Nationalist 10.02.2014

002Ipocrizia atât de caracteristică politicienilor din România, a ieșit încă odată la suprafață prin gestul lui Traian Băsescu de la Cluj. Președintele a declarat la congresul Fundației Mișcarea Populară că cetățenii trebuie să fie mai exigenți cu mediul politic. Victor Maghiar, un bătrân legionar, fost deținut politic în temnițele comuniste, a ridicat vocea la Băsescu care îşi rostea discursul despre starea statului de drept din România. În acel moment a fost ridicat de SPP, nefiindu-i permis accesul în sala unde se aflau reprezentanţii Mişcării Populare. Așa respectă șeful statului dreptul la liberă exprimare a celor ce sunt exigenți cu mediul politic, așa cum chiar el cere.
Pentru că a fost anti-comunist, Victor Maghiar a stat ani de zile în închisoarea de la Gherla și lagărul de muncă de la Periprava. Iar acum, când ”foștii” comuniști pretind că România este un stat democrat în care libertățiile cetățenilor sunt garantate de lege, fostul deținut politic e tratat ca într-un stat comunist în care critica dictatorului e strict interzisă. Asta pentru că în esență comunismul a supraviețuit în România, schimbându-și doar forma și ascunzându-se în spatele iluziei democrației. Să nu uităm că președintele e fost membru al Partidului Comunist.
tovarasul-antonescu
Desigur, că acest gest fiind făcut de Băsescu, imediat s-au grăbit jurnaliștii mercenari de la Antena 3, angajații lui Dan Voiculescu (tovarăș cu Băsescu în PCR), să profite de gestul anti-românesc al președintelui și să-l critice. Căci dacă nu ar exista Băsescu, Antena 3 și-ar pierde jumătate din telespectatori. Evident, că televiziunea-portavoce a USL nu critică anti-românismul decât atunci când vine dinspre așa zisa opoziție: PDL și mai nou Partidul Mișcarea Populară, formațiune ce reciclează derbedeii politici din PDL. Dar cum rămâne cu anti-românismul actualei puteri? Să nu uităm că toate partidele mari se trag din PCR, iar cele ce au alte origini, precum PNL, permit foștilor nomenclaturiști ai PCR să devină membri.
Să nu uităm că președintele liberalilor, Crin Antonescu, sub influența Institutul “Elie Wiesel” vrea să pună în practică o lege anti-legionară. Această lege ar fi anti-constituțională, împotriva dreptului la liberă exprimare, împotriva dreptului la liberă asociere și împotriva dreptului la libertate politică. Dar nu ar fi prima lege nedreaptă dată împotriva românilor în mod ilegal. Antonescu vrea să-i vadă pe naționaliștii români în spatele gratilor, la fel ca în anii 50, căci asta poate aduce legea respectivă. E clar pentru oricine prețuiește libertatea românilor că președintele PNL acționează în spirit bolșevic.
Ponta pionier
Să nu uităm nici de Victor Ponta, care deși a prins regimul comunist doar în uniformă de pionier, a devenit după revoluție un fan al criminalului Che Guevara. Iar odată ajuns premier, și-a schimbat politica cu 180 de grade și a continuat opera de distrugere a României a guvernului Boc prin împrumuturi de la FMI, privatizări și împovărarea populației cu zeci de taxe și impozite. Nici când vine vorba de nerespectarea dreptului la liberă exprimare, Ponta nu se lasă mai prejos decât Băsescu și Antonescu. În primăvara anului trecut, printr-o ordonanță de urgență, premierul a decis mărirea amenzilor pentru cea ce UE numește ”discriminare”, contribuind și mai mult la impunerea dictaturii minoritățiilor în România.
PDl și USL aceiași mizerie 001
Aceștia sunt politicienii din România anului 2014, niște comuniști ce se dau democrați, dar care nu respectă dreptul la liberă exprimare a cetățenilor. Ei îi numesc pe cei ce simpatizează cu Mișcarea Legionară extremiști, dar nu au nici o problemă cu agresarea unui bătrân de 85 de ani, a unui erou ce a făcut ani de temniță pentru libertatea și demnitatea națiunii române. Pentru ei acest om este un extremist și ar trebui băgat din nou la închisoare. Dar cine sunt adevărații extremiști? Cei ce vor o Românie demnă și puternică, în care românii să fie stăpâni, sau cei ce au vândut tot ce se putea vinde în țara asta străinilor și acum și-au ridicat vile peste mizeria și sărăcia la care i-au condamnat pe români? Codrin Goia –FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu