Dorinţa de exprimare

Timp de odihnă?
  Da,e ceva ce n-am avut aproape  niciodată în măsură suficientă,şi ce mult îmi doresc să am timp să mă odihnesc, sau să fac atîtea lucruri de care nu am niciodată timp. Poate am pierdut noţiunea timpului şi nu mai ştiu nici cum să mă odihnesc.
  Am scris aceaste rânduri din simpla dorinţa de exprimare a unor gânduri,în aceste câteva clipe de relaş, la o cafea de weekend. 


  Niciodată nu m-am revoltat în faţă sorţii,ci le-am primit pe toate cu inima deschisă. Pentru că eu sunt cel care mi-am ales drumul şi am acceptat totul de la început.
Azi simt că ceva  transformă totul în simplitate, limpezime, o puritate, ce-mi umple sufletul de linişte şi candoare.Un sentiment de bucurie şi speranţa.
Se spune că dacă pentru perioade lungi simţi intens bucurie înseamnă că ai un suflet sănătos.Dacă reuşeşti să te bucuri cât mai mult şi din motive cât mai puerile înseamnă că vei avea cu atât mai multă sănătate sufletească .
Bucuria ar trebui să fie o stare de spirit normală să semnifice libertate iar cu cât dezvoltarea spirituală , intelectuală şi morală este mai ridicată cu atât te vei simţi mai liber , mai satisfăcut.
Chem mereu bucuria în fiinţă mea prin zâmbete şi dorinţa de a dărui.Cum să las tristeţea să pună stăpânire pe mine când atât de multă frumuseţe şi candoare radiază înlăuntrul meu?
          Ştiu ,în  inima omului încape o constelaţie de sentimente şi trăiri,în acelaşi timp, bucurie şi tristeţe, dragoste şi ura, durere şi compasiune.
Ca exerciţiu trebuie să  gândeşti că ziua de azi nu aparţine trecutului , dar nici viitorului .
Am citit undeva o întrebare ce o am în minte de-atunci :

Dacă te-ai trezi fără să ştii câţi ani ai , ce vârstă ţi-ai da ?

O seară placută şi-o săptămână uşoară si frumoasă!


Recomandare "Articolul participă la  jocul "Bună dimineaţa soare"! Dacă doreşti să participi , IULISA îţi dă mai multe detalii!.

sursa:fewstuff.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu