Prezervative

Prezervativele “RASISTE” scandalizeaza Germania

autor: FrontPress 11.09.2013

prezervative rasisteUn nou scandal “nazist” a izbucnit în Germania, după ce aripa de tineret a Partidului Naţional-Democrat German (NPD) a lansat o ediţie limitată de prezervative “rasiste” care au fost trimise prin poştă, alături de o scrisoare de protest, mai multor politicieni.
Prezervativele sunt introduse în pachete negre pe care se poate citi “pentru străini şi pentru germanii selectaţi”. Acţiunea a fost însuşită de tinerii naţional-democraţi pe adresa oficială de internet şi s-a dorit un semnal de alarmă cu privire la “schimbarea componenţei etnice a populaţiei” din Germania, o aluzie la numărul tot mai mare de străini şi urmaşi ai imigranţilor care s-au stabilit în marile oraşe din ţară.
Campania inedită a fost numită “Imigraţia necontrolată” şi a venit după mai multe proteste al naţionaliştilorîn faţa unui centru pentru azilanţi din Berlin.
După ce scandalul a izbucnit în presă, compania Vitalis şi-a cerut scuze şi a menţionat că pe viitor va verifica mai atent mesajele imprimate la cerere pe cutiile de prezervative. Mai mult, compania va dona o sumă de bani unei organizaţii care “luptă cu extremismul de dreapta”.
NPD este cea mai mare formaţiune politică naţionalistă din ţară, care funcţionează legal încă din 1964 şi care are reprezentanţi în două parlamente regionale. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu