Pelerinaj Iasi - Botosani, 11 seara – 13 octombrie 2013 - zilele Sfintei Parascheva


PROGRAM:

Prima zi, vineri 11 octombrie
Ora 17.30 Plecarea din Bucuresti din fata Garii de Est
Ora 00.00 Cazare in Suceava

A doua zi, sambata 12 octombrie
Ora 4.30 Plecarea spre Iasi
Ora 6.30 Asezarea la rand pentru inchinarea la moastele Sfintei Parascheva (se va sta pana cand se vor inchina toate persoanele. Cei care nu vor dori sa stea la rand sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva, ne vor insoti pe un traseu deosebit in orasul Iasi. Vor vizita: manastirile Golia, Cetatuia, Sfintii 3 Ierarhi, casa memoriala a lui Ion Creanga, Parcul Copou, Gradina Botanica etc.). Nu putem spune exactcat timp acordam vizitarii Iasului, deorece nu stim cat timp celalalt grup va sta la rand pentru inchinarea la sfintele moaste.
Suceava – cazare la caminul unui Liceu. Conditii foarte bune, caldura, apa calda.

A treia zi, duminica 13 octombrie
Manastirea Popauti (Sfanta Liturghie), Manastirea Uspenia, Casa memoriala N. Iorga din Botosani, Manastirea Vorona, Sihastria Voronei (moastele Sf. Onufrie de la Vorona), Manastirea Gorovei, Casa memoriala a lui Mihai Eminescu din Ipotesti, Manastirea Agafton,

Pret: 230 lei (Transport cu autocar, minim 35 de persoane. In cazul in care se va merge cu un microbus, pretul se majoreaza cu 70 de lei. In pret sunt incluse transportul si cazarile. Cine doreste cazare la pensiune/hotel va plati diferenta de pret in jur de 35 de lei/noapte)

Contact:

Constantin 0748145015 sau io_konstant@yahoo.com


Daca doriti sa primiti informatii privitoare la viitoare alte proiecte de pelerinaje si iesiri, imi puteti da un add pe messenger sau trimite un sms cu textul: “PELERINAJE si numele dumneavoastra”


Manastirea Popauti
Ipotesti - Casa memoriala a lui Mihai Eminescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu