Hackerii


Hackerii LEGIONARI in lupta cu ISLAMUL

autor: FrontPress 21.03.2013
moldova tara ortodoxaSite-ul Ligii Islamice din Republica Moldova a fost spart de hackerii naţionalişti români. Astfel pe pagina de internet a musulmanilor din Basarabia apar mai multe mesaje legionare şi tricolorul, peste care este suprapusă imaginea lui Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Gărzii de Fier.
3Deasemenea apar şi cele “10 pornunci” pe care trebuie să le respecte orice legionar:
“1. Nu crede în nici un fel de informaţii, de vesti, de pãreri despre Miscarea Legionarã… Legionarul nu crede decât în ordinul si cuvântul sefului sãu…
2. Dã-ţi bine seama pe cine ai în fatã. Şi cântãreşte-l cum trebuie si când este inamic care vrea sã te înşele şi când este prieten prost pe care l-a înşelat înainte un inamic.
3. Pãzeşte-te ca de o mare nenorocire de omul strãin, care te îndeamnã sã faci ceva. El are un interes şi voieşte sã-şi facã interesul prin tine, sau sã te compromitã în faţa celorlalţi legionari. Legionarul actioneazã numai la ordin, sau din initiaţiva sa proprie.
4. Dacã vrea cineva sã te ademeneascã sau sã te cumpere: scuipã-l în ochi. Legionarii nu sunt nici proşti, nici de vânzare.
5. Fugi de cei ce voiesc sã-ţi facã daruri. Nu primi nimic.
6. Îndepãrteazã-te de cei ce te linguşesc şi te laudã.
7. Unde sunţeti numai trei legionari, trãiţi ca fraţii între voi: UNIRE, UNIRE şi iar UNIRE. Sacrificã tot, calcã-te pe tine în picioare cu toate poftele şi cu tot egoismul din tine, pentru aceastã unire. Ea, unitatea, ne va da biruinţa. Cine este contra unitãţii, este contra biruinţei legionare.
8. Nu-ţi vorbi de rãu camarazii. Nu-i pârî. Nu şopti la ureche şi nu primi sã ţi se şopteascã.
9. Nu te speria dacã nu primeşti ordine, veşti, rãspunsuri la scrisori, sau dacã ţi se pare cã lupta stagneazã …
10. În singurãtatea ta, roagã-te lui Dumnezeu, în numele morţilor noştri, pentru ca sã ne ajute sã suferim toate loviturile pânã la capãtul suferinţelor şi pânã la marea înviere şi biruinţã legionarã.”
Liga Islamică din Republica Moldova a fost înregistrată la Ministerul Justiției din Chişinău în martie 2011 şi reuneşte asociaţiile musulmane din cel de al doilea stat românesc, reprezentând interesele acestora în țară și străinătate. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu