PREMIERII ROMANIEI RECUNOSC CA AU GRESIT

Fostii premieri romani recunosc ca au GRESIT cand au ascultat orbeste sfaturile interesate din OCCIDENT

autor: FrontPress 06.04.2012
Dezastrul economic actual este rezultatul aplicării proiectelor economice propuse, provenite şi promovate de laboratoarele politice interesate ale Europei Occidentale. Pentru a fi “elevii” premianţi şi cuminţi pe drumul integrării în UE, liderii politici români au făcut concesii specifice unei ţări subcoloniale. Recent doi foşti premieri ai României recunosc indirect acest lucru.
Ministrul turc al Afacerilor Europene, Egemen Bagis a povestit joi, la Bucuresti, ca, in timpul unei intrevederi de acum doi ani cu Emil Boc, fostul premier l-a sfatuit sa nu faca tot ceea ce îi spun europenii. Egemen Bagis a relatat ca Turcia a învăţat foarte multe, inclusiv de la români, din 1959, an din care Ankara încearcă să devină membru al Uniunii Europene. În replică la ce a spus premierul turc, Emil Boc trist i-a oferit si el un sfat. “El s-a uitat la mine si mi-a spus: ‘Domnule ministru, haideti sa va dau si eu un sfat’. I-am raspuns: ‘Va rog, domnule premier. Sunt nerabdator sa invat’. Si el mi-a spus: ‘Nu faceti tot ce va spun europenii sa faceti! Motivul pentru care suntem in aceasta situatie economica este acela ca in timpul negocierilor am fost probabil prea flexibili. Poate ca am acceptat lucrurile prea repede’. Aia a fost una dintre cele mai educative zile din viata mea”, a marturisit ministrul turc al Afacerilor Europene.
Alt politician de rang şi fost prim-ministru Adrian Năstase care recunoaşte acum, prea târziu, pe blogul personal, că a greştit că nu trebuia să asculte de sfaturile “sirenelor” venite din Occident pentru a le da economia pe nimic, mai ales averea subsolului şi minele.
Zilele acestea chiar FMI a recunoscut că a greşit cu politica de austeritate aplicată României, care a fost de fapt un test ştiinţific, pentru a se putea vedea cât rezistă un popor la constrângeri economice şi financiare înrobitoare şi dacă pe viitor se pot aplica planuri similare în ţările occidentale. Ies tot mai mult în evidenţă dovezi că România a fost un poligon de scenarii economice şi o piaţă de desfacere pentru marile companii occidentale şi subcolonie pentru interesele guvernelor europene. Liderii noştri politici au fost numai marionete ale acestor interese străine de economia naţională. Ei recunosc acum pentru că românilor le-a ajuns cuţitul la os şi nu mai pot fi minţiţi. De fapt, românii nu mai cred în această clasă politică coruptă, care a reprezentat 22 de ani interesele financiare ale unor mari puteri în dauna economiei naţionale. Ceea ce face MRU acum în cazul CupruMin sau Roşia Montana nu este decât o prelungire a activităţii foştilor premieri ai României de subminare a economei naţionale. Înainte de 1989 astfel de politicieni, care au trădat interesele naţionale, ar fi fost condamnaţi la moarte şi împuşcaţi în Valea Piersicilor de la Fortul Jilava. Azi, în schimb, politicienii marionetă sunt decoraţi şi promovaţi părinteşte de cancelariile occidentale. De Ionuţ Ţene - NapocaNews


http://odoricaion.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu