Hartuire sexuala

Purtatorul de cuvant Politiei este acuzat de “HARTUIRE SEXUALA”

autor: FrontPress 13.04.2012
Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, este acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă, potrivit România TV. Ciocan i-ar fi trimis acesteia mai multe SMS-uri cu „conţinut nepotrivit”. Situaţia este anchetată de superiorii purtătorului de cuvânt al IGPR.
Contactat de reporterii Adevărul, Ciocan nu a dorit să comenteze informaţiile. „Este Vinerea Mare, eu sunt credincios, azi-dimineaţă am făcut şi eu toate cele creştineşti şi nu pot să vă răspund la alte întrebări. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun asta. Eu mă gândesc la Dumnezeu şi la cele creştineşti, este Vinerea Mare, este postul Paştelui, de la mine nu aflaţi altceva în această perioadă”, a declarat purtătorul de cuvânt la IGPR.
Acesta nu este la primul scandal în care este implicat Chrisian Ciocan. Comisarul şef este verificat de superiorii săi după ce au ieşit la iveală mai multe fotografii în care el apărea alături de iubita unui traficant cu stupefiante. Femeia cu care Ciocan s-a pozat este Mihaela, iubita lui Bogdan Niţă, reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri.
Deasemenea, în august 2011 el a fost obligat să nu mai dea declaraţii în numele Poliţiei Capitalei, al cărui purtător de cuvânt era la vremea respectivă, după ce fusese fotografiat şi filmat în ipostaze  nedemne pentru statutul său şi sub influenţa alcoolului la ziua de naştere a creatorului Cătălin Botezatu. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu