SALVATI-L PE MOS CRACIUN!

Funny Xmas Santa Claus Animated Avatars
Salvati-l pe Mos Craciun! Scoateti-l va rog din ghearele dacomaniacilor! Nu e gluma, e crudul adevar. Nu stiti si nici nu banuiti ce pericol ii Paste (si Craciun!:) pe copiii si nepotii vostri, daca mai lasati sa va intre in minte credintele desucheate si eresurile dacomaniacilor, dupa care dacii au fost urmasii genetici si continuatorii traditiilor atlantilor pana in zilele noastre. Opriti genocidul traditiiilor si dezastrul cultural! Opriti-le acum!

Cine este Mos Craciun?
O persoana imaginara vezi bine, ar zice unii. Poate ca da dar mai degraba poate ca ba. Stim cu totii ca orice legenda, basm sau poveste ascund de fapt un adevar camuflat. Si-atunci nu,  Mos Craciun cu siguranta a fost, este si va fi mereu unul dintre mosii si stramosii nostri, ar zice altii. Si cand am spus mosi si stramosi, gandul, asa cum ne-a fost dresat la scoala, ne-a si fugit instantaneu la daci si nicidecum la alti stramosi apartinand popoarelor migratoare care ne-au recompus etnic. Daca insa avem minima curiozitate sa ne aplecam putin asupra etimologiei cuvantului "Craciun", aflam ca nici macar nu putem decide cu certitudine al cui este Mos Craciun si de la care popor anume ne-a parvenit termenul si odata cu el si traditia. Pana acum lingvistii romani ne propun urmatoarele variante latine posibile: calatio-calationem, creatio- creationem (vulgar-creatiun), in-carnationem, crastinum, chrisi ieiunium, sau grecesti Χριστούγεννα ( Hristúyena) preluat de la slavi, sau chiar slavone de-a dreptul, preluate de la slavi odata cu crestinismul - Korochun, Kračún, Karachun, vezi si Karácsony care în limba maghiară înseamnă chiar Crăciun. Desi dacomaniacii fara niciun fundament se bat cu caramida-n piept ca toate limbile europene sunt trace la origine si ca in consecinta chiar nu are nicio importanta cine ne-a cadorisit cu sarbatoarea sau cuvantul Craciun, caci oricine ar fi facut-o tot de la daci au invatat-o, opinia cea mai draga lor, indiferent cat de mult adevar ar cuprinde in ea, ramane pana la urma aceea a sorgintei daco-traca a cuvantului, legata de sarbatoarea focului ocazionata de solstitiul de iarna, argumentatia mergand pe urma cuvantului craca - numita kercun in albaneza.  Asa ca sa nu ne mai pierdem timpul, ce mai tura-vura, Mos Craciun era dac.
 
sursa foto
Dacii nu se trag din maimute,
Odata ce am stabilit acest adevar de necontestat, ramane sa aflam daca dacii se trag din extraterestrii, din maimute, daca au fost facuti de Dumnezeu in mod direct sau daca se trag din atlanti. Ei, aici avem o problema de intelegere in functie de cat de creationisti sau evolutionisti sunt dacomaniacii. Unii dintre ei, mai rezonabili si cu un minim simt al ridicolului, sustin ca dacii nu au avut nicio legatura cu atlantii. Cei mai evoluati dacomaniaci insa, patrunsi pana la ultima fibra a fiintei lor de adevarul existentei Atlandidei si nu oriunde, ci pe zona arcului carpato-danubian, sustin ca dacii sunt urmasii atlantilor. De unde logic putem sa tragem concluzia, fara sa gresim ca Mos Craciun, inainte sa fie dac a fost atlant. Iar cum dupa cum toata lumea stie fara nicio dovada ca atlantii sunt urmasii vechilor locuitori ai Lemuriei sau ai continentului Mu, rezulta fara urma de tagada ca Mos Craciun a fost lemurian sau muist. Mergand pe logica dacomaniacilor asa reiese. Daca va convine sau nu acest adevar este de-acum problema dumneavoastra. Despre Mos Gerila, uzurpatorul rosu de scurta durata al lui Mos Craciun, se stie ca era etalonul performantelor de sex oral, dar chiar vreti ca progeniturile voastre sa afle de la dacomaniaci, cine a fost de fapt Mos Craciun? Parerea mea este sa credem totusi ca pe daci Dumnezeu i-a facut, sau hai, ca in cel mai rau caz au coborat cu harzobul din cer, dar in niciun caz ca se trageau din maimute sau din muisti (lemurieni). E pacat de Mos Craciun!


Cum arata Mos Craciun?
Literatura de specialitate ni-i descrie pe atlanti in diverse feluri dar s-a incetatenit totusi ideea ca atlantii erau humanoizi amfibii. Vreti si-un termen latinesc? Ei bine, pe vremea atlantilor, Mos Craciun era mermanus.
 Mos Craciun atlant merman
Si ca lucrurile sa nu ramana neclarificate cum arata Mos Craciun pe vremea cand era lemurian sau muist, va transcriu mai jos parerile avizate ale unor teosofi celebri in ceea ce-i priveste pe lemurieni:
"Ei (lemurienii, apud Helena Petrovna Blavatsky n.a.) erau creaturi gigantice asemanatoare cu maimutele. Unii aveau patru brate in timp ce altii aveau un al treilea ochi in ceafa. Nu vorbeau nici o limba, comunicau doar telepathic si detineau uimitoare puteri paranormale. William Scott, un alt teozof spunea despre lemurieni ca aveau aproape 4,5 m inaltime si pielea bruna. Fetele lor erau tesite, fara frunti dar cu maxilare iesite inafara. Ochii le erau atat de departati unul de celalalt incat puteau vedea la fel de bine in lateral ca si inainte. Aveau calcaiele atat de lungi si de intinse inapoi incat puteau merge cu spatele la fel ca si cu fata. Ei ar fi fost candva hermafroditi dar in timp au ajuns sa se inmulteasca la fel ca oamenii."
 
Mos Craciun lemurian

4 comentarii:

  1. :)
    Mos Craciun l-a-nceput a fost tata, apoi unchiul, apoi un amic, apoi am devenit eu insumi "mos Craciun".
    Daca eu sunt jidan, inseamna ca "mosu'" e jidan!
    Daca unchiul a fost slav, mosu' e si slav!
    si tot asa...
    pana la adanci batraneti!
    Mosu' e ce vrea "muschiul" lui sa fie!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat tot ce spui tu aici si videoclipul super!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @andreiradu,
    Desigur. Ma bucur ca iti dai seama ca e o bascalie. :)))

    @maryanely,
    Nu-i nimic adevarat din ceea ce spun(exceptie facand etimologia si citatele). Atrag doar atentia unde poti sa ajungi cu logica daca te iei dupa smintelile unora...
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zambesc... Alteori fac "Doamne..."
    Dar... Vorba unui prieten... "Poate ca ne trebuie!!"

    RăspundețiȘtergere