:: Vindecare cu puterea mintii

Titlu: Vindecare cu puterea mintii
Autor:: Vindecator.com
Poza:
Articol: Astazi vei invata cum sa utilizezi puterea mintii in folosul sanatatii.

Exista multe tipuri de practica in directia asta insa eu am ales sa-ti prezint o metoda simpla si practica pe care o folosesc si eu.

ATENTIE! Acest exercitiu se face DOAR in liniste totala, in locuri unde nu exista posibiliatea sa fii intrerupt( asadar telefonul si alte chestii inchise).

1. Aseaza-te in pat pe spate cu mainile pe langa corp, apoi inchide ochii si ridica-i ca si cum ai vrea sa-ti privesti fruntea cu ochii inchisi.

2. Respira profund - si trage aerul „in burta".

3. Relaxeaza-ti trupul repetand mental „Cu fiecare expiratie sunt din ce in ce mai relaxat"

4. Concentreaza-te pe fiecare parte a corpului separat: „fruntea imi este din ce in ce mai relaxata, sprancelene, obrajii, buzele, gatul, pieptul, bratele, palmele imi sunt din ce in ce mai relaxate… pana ajungi la degetul mic de la picioare.

5. Apoi numara descrescator de la 100 la 1 si VIZUALIZEAZA fiecare numar cum se indeparteaza incet.

Dă fiecarui numar o forma si o culoare, si imagineaza-ti-l cum se indeparteaza incet. Lasa cam 2 secunde intre numere.

*Nota: De-a lungul numaratoarei ti se va intampla sa uiti sa vizualizezi numerele sau sa-ti sara gandul si la alte lucruri. Fii atent de fiecare data cand patesti asa ceva(se va intampla de cateva ori) si directioneaza-ti atentia iar pe vizualizarea numaratoarei.

7. Cand ajungi la 1 repeta mental "sunt o persoana sanatoasa,tanara si echilibrata".

8. In timp ce repeti imagineaza-ti un ecran mental ca la cinematograf, pe care apare intreg corpul tau. Vizualizeaza pe ecranul mental toate procesele prin care corpul tau se vindeca, intinereste si se echilibreaza si incearca sa SIMTI fiecare modficare pozitiva din corpul tau. SIMTE si bucuria/implinirea/entuziasmul unui om complet sanatos.

*Nu e nevoie sa stii anatomie, poti doar sa-ti imaginezi o raza de lumina care trece prin corpul tau si il vindeca, intinereste si echilibreaza…sau orice alta imagine care sugereaza vindecarea.

9. Apoi numara mental de la 1 la 5. Cand incepi spune:" Cand ajung cu numaratoarea la 5 ma simt complet treaz si cu programele de vindecare activate." Cand esti la cifra 3 in numaratoare – mai repeta odata fraza de mai sus.

10. Cand ajungi la 5 vizulalizeaza imaginea cu tine sanataos , apoi misca-ti usor degetele de la maini si de la picioare si deschide ochii.

Bravo!

Tocmai ti-ai programat creiereul sa se ocupe de insanatosirea corpului.

Pentru a amplifica puterea de vindecare a creierului tau iti recomand sa iti acorzi in fiecare zi cate 15 minute in care sa faci MEDITATIE pentru sanatate.
<span style="color: #333333;"><a href="http://vindecator.com"><span style="color: #ff0000;"><strong>www.vindecator.com</strong></span></a></span>

Visitor Ip: 93.82.5.164

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu