Film 3D - Povestea Jucariilor 3D - Marea Evadare

Film 3D - Povestea Jucariilor 3D - Marea Evadare

Pentru cei care iubesc filmele 3D, dar mai ales sunt fani ai animatiilor va recomand sa mergeti la acest film 3D care ruleaza in aceasta saptamana in Bucuresti (Cotroceni, VIP Cotroceni, SAMSUNG IMAX si Sun Plaza) , Cluj, Timisoara, Iasi, Bacau, Pitesti la Cinema City dar si la alte cinematografe din tara.

alexandru hategan, film 3d, povestea jucariilor, jucarii, cinema,  cinemacity, marea evadare, Filme,  Film,  Filme animatie,  filme cu subtitrare
"Toy Story 3D - The Great Escape" sau Povestea Jucariilor ii care ca personaje principale pe Woody, cow-boy-ul, si prietenii sai din cutia de jucarii. Acestia sunt devastati de plecarea la colegiu a stapanului lor, Andy. Dar cand toti vor fi "transferati" intr-o gradinita, eroii nostri isi vor da seama ca problemele lor vor fi cu adevarat mari. Cum sa faci fata unei adevarate bande de mici derbedei fara nicio consideratie pentru jucarii?


Woody si Buzz au din nou probleme. Baiatul care i-a detinut in primele doua parti ale seriei a crescut mare si pleaca la colegiu. El decide sa isi doneze jucariile unui centru de zi, unde sunt ingrijiti copiii oamenilor care se afla la serviciu. Cum era de asteptat, noii lor proprietari sunt niste prescolari sadici. In peisaj apare si Ken, care se indragosteste de Barbie. Si uite asa jucariile trec printr-o noua aventura, incercand sa evadeze din acel centru de zi !

Vizionare placuta

Un comentariu: