:: noema

Titlu: noema
Autor:: http://anndrei.ro
Poza: xxx.jpg
Articol: .....http://anndrei.ro....El manaca seminte, ea mesteca guma. El e sarac lipit si mort de foame, ea e minoara si moarta dupa barbati.

Ei i se spune Musca lui i se se spune Shark. Ea danseaza pe boxe in cluburi iar el ii ofera protectie in cartier.

Disperat de saracie el hotaraste intr-o zi sa fuga in Italia unde sa faca bani. Ea afla si plange speriata de despartirea de el. Ca sa fie sigur ca il va astepta cat va fi plecat, el o duce in biserica unde o pune sa-i jure fidelitate. Ea nu are nici un Dumnezeu si nici o problema sa jure. Nici el nu are vre-un Dumnezeu dar spera ca ea are si ca ii va credincioasa. El pleaca brusc fara sa ii spuna. Ea se combina cu un recuperator. Vorbesc pe mesenger in fiecare dimineata. El o minte ca lucreaza la o benzinarie, ea il minte ca este cuminte si ca il asteapta. El de fapt e acolo cu femei la produs, iar ea isi face viata cu recuperatorul burtos si cu ceafa lata.

El afla si nu mai vorbeste cu ea. Ea se desparte de recuparator si se combina cu un mos bogat. El vine in tara si se intalneste cu ea. Ea nu mai vrea sa auda de el pentru ca mosul o iubeste. Mosul afla ca de intalnirea cu proxenetul si o goneste in strada.

Ea, ca orice alta femeie bogata in experiente se casatoreste cu un politist care nu pricepe cum sta treaba dar o iubeste pentru ca e frumoasa si o face misto. Unde e iubirea in toata povestea asta? Peste tot, doar e o poveste de cartier. Asta e adevarul din strada. Si asta e o poveste pentru cei care ma acuza ca sunt un visator!

Visitor Ip: 89.115.85.240

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu