Prezervativul cu dinti

Prezervativul cu dinti. Prezervativ cu dinti

Prezervativul cu dinti a fost inventat de medicul Sonnet Ehlers, care, in garda de noapte fiind, in urma cu 40 de ani a asistat la internarea unei femei care fusese victima unui violator. Medicul povesteste: "S-a uitat la mine şi mi-a spus că va crea ceva într-o bună zi pentru a le ajuta pe persoanele aflate în această situaţie" a spus medicul Sonnet Ehlers.

Acum, la mai bine de 40 de ani de la acest incident, s-a lansat
prezervativul cu dinti, numit si prezervativul "Rape-aXe".

alexandru hategan, prezervativ, prezervativ cu dinti, prezervativul cu dinti, viol, violator, violatori, sonnet ehlers, Stiri, stire,  africa de sud, campionatul mondial,
Acest tip de prezervativ este distribuit gratuit de Ehlers femeilor din oraşele sud-africane care găzduiesc meciurile de fotbal de la Cupa Mondială 2010.

Acest
prezervativ cu dinti, este din latex si se fixeaza ca un tampon in interiorul vaginului. Are niste stratii din cauciuc sub forma unor carlige, asemanatoare unor dinti care se ataseaza de penisul barbatului in timpul penetrarii.

Daca femeia a fost violata, in timp ce avea acest prezervativ, violatorul poate scapa doar prin interventie chirugicala.

"Este dureros, agresorul nu va putea nici să meargă şi nici să urineze atât timp cât îl are ataşat. Dacă va încerca să îl scoată singur, prezervativul se va strânge şi mai mult", a precizat autoarea acestei invenţii.

Sonnet Ehlers şi-a vândut casa şi automobilul pentru a realiza acest proiect şi intenţionează să distribuie gratuit 30.000 de astfel de prezervative pe durata Cupei Mondiale din Africa de Sud. Pentru a realiza designul acestui tip de prezervativ, ea s-a consultat cu o echipă de ingineri, ginecologi şi psihologi.

În majoritatea ţărilor din Afirca, condamnările sunt foarte rare in cazurile de viol deoarece victimele violurilor nu au acces imediat la serviciile de îngrijire medicală, iar testele ADN care ar putea furniza dovezi împotriva agresorilor au costuri prohibitive si deci nu se fac.

Un comentariu: