MILA DOMNEASCA

PUTE, PUTE... DA'I CALDUT
Trebuie sa recunoastem ca politica romaneasca nici macar curva nu mai e. De fapt este un gen de politica pe care nu cred ca o veti mai regasi la alte popoare. Este insipida, caci este facuta mitocaneste de niste bieti arivisti, lupi flamanzi fara coloana vertebrala, care se autointituleaza politicieni, incolora, caci nu exista platforme si programe politice decat in mintea fraierilor de votanti, in schimb este un nimic care pute ingrozitor... Asa arata politica romaneasca neaosa de la re-involutie incoace. Este un "care-pe-care" flagrant, pestilent si reflecta foarte bine degringolada societatii romanesti in plin proces de descompunere morala si de pierdere de identitate. 

Am renuntat de vreun an incoace sa ma mai enervez in fata televizorului. De doi ani nici macar nu mai votez. Am tot votat asteptand schimbarea promisa ba de unul, ba de altul. In 18 ani de exercitiu civic am constat ca nimic bun nu s-a intamplat, ba dimpotriva. Si-atunci am decis ca indiferent daca imi dau votul sau nu, putregaiul politic isi va spune pana la urma cuvantul. Si uite ca si-l spune cu varf si indesat. Nici macar acum, in al doisprezecelea ceas, in prag de faliment national, "partidele" nu sunt in stare sa se coalizeze si sa salveze tara. Nu se pot abtine sa mai traga si mai abitir cate un sut-doua, in coastele economiei muribunde, pentru propria glorie personala. N-am votat si nu sunt nici astazi, nici pro si nici contra Basescu. Dar ceva totusi se intampla. Ia uitati-va va rog cu atentie la videoclip!

Un comentariu:

  1. Aşa este,tot- BORDELUL POPORULUİ- s-a deghizat ın DAME de İNİMA ROŞİE...

    Pentru ei, simbolul dreptatii zace ın morala snoavelor istorice pe care ti le citeşte ınvatatoarea ın clasa a IV a, alea cu vlad Tepeş, justitiarul duplicitar, ziua om şi domnitor al Tarii Romaneşti, noaptea vampir, - Dracula. Adica ce nu e bine e dreacu’, daca e penal e dreacu’ şi tot aşa...
    lumea ın alb şi negru mai ceva ca viziunile de alcoolic ale batranului Bacovia...

    RăspundețiȘtergere