Actualitati in legislatia Romaniei

ORDONANTA DE URGENTA OUG Nr.24/2010
In temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Art. 1. – In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur,argint),pietre pretioase,etc ,si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaze,etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat.S-a estimat ca aceste averi nedeclarate ale pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana,producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro

Art 2 - Ordonanta Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul pensiilor potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a pensiilor potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a pensiilor, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor prin legi speciale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 79 din 1 februarie 2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 177/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.se va aplica astfel :

Incepand cu data de 1 iunie 2010,toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie 2010 declaratiile de avere,pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la Art 1 , dupa cum urmeaza :

- Aurul din gura

- Argintul din par

- Pietrele de de la rinichi

- Plumbul din picioare

- Fierul din incheieturi

- Zaharul din sange

- Gazele emanate pe ascuns,intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic , neutilizat pana acum,si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia,aducand mari economii la bugetul tarii.La gaze se vor aplica accize in cuantum de 2,5 euro/mc de productie,estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individuale foarte exacte.

11 comentarii:

  1. :) .... romanii care mai au timp ... isi pot lua scaunele si contempla CASA POPORULUI in GRUP pe timp de zi fara galagie ... sa vada o PLANETA INTREAGA ce MINUNI exista intr-o TARA asa BOGATA si SUPERJEFUITA ... nu mai zic de copiii si tinerii care vor mai fi SACRIFICATI ptr. acesti MARI JEFUITORI ...fara responsabilitati de orice natura nu putem fi oameni adevarati ....mai sunt... dar unii trebuiesc ajutati sa mai prinda putere... multi romani au fost si inca sunt haituiti si hartuiti prin diferite metode ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania se va APARA cu RACHETE INFORMATIONALE COMPLEMENTARE - TRIADA RIC !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. GUVERNUL nu are curaj sa Blocheze PARLAMENTUL care CONSUMA peste 3 milioane euro ZILNIC prin diverse ACTIUNI ... !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. PARLAMENTARII RADEAU cu GUVERNANTII ,PATRONII , SACALII DE LUX , PRIMARII si GENERALII ETC. ... inca din 2007 anuntam pe diferite forumuri si internet despre GENOCID si SALARII , PENSII . Anunturile erau facute cu nick antiignorant antiignorantul si altele ... unul din ele mai scurt - Sâmbătă, 27 Decembrie 2008 03:37 antiignorant a spus: Acest guvern nu va rezista daca nu se maresc pensiile si salariile .de unde? sa se micsoreze cu procente intre 15-1 la suta salariile de peste 50 milioane si pensiile de peste 30 milioane !!! restul le gasiti cu google ...

    RăspundețiȘtergere
  5. 5 milioane de romani vor prelua informtiile UTILE si se vor aplica masuri cu VIZIUNE ptr. minim 5 ani !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. UN POPOR nu POATE SUPRAVIETUI fara SANATATE PSIHICA si FIZICA !!! * prima URGENTA sunt VENITURILE si ALTRUISMUL nu DIPLOMELE de ORICE FEL !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. pana nu este BLOCAT PARLAMENTUL de la RESURSE RO nu va iesi din CRIZA ! au fost facute CALCULE !!!

    * Parlamentul secunda de secunda SABOTEAZA AGRICULTURA SANATATEA si EDUCATIA

    RăspundețiȘtergere
  8. Parlamentul si Guvernul se afla pe alta PLANETA ... INTELEGETI o data ca actualul SISTEM nu va REZISTA !!! CATI ROMANI TREBUIE SA MAI MOARA ? MEDITATI IN CASE ! cine are PUTERE SA MEDITEZE ?! LUX , APARENTE , CORUPTIE , SUBIECTIVISM , NEREALISM , LIPSA DE VIZIUNE , EGOISM , PIERDERE DE TIMP , EFICIENTA ,GENOCID !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ptr. EVITAREA imbolnavirilor PSIHICE si FIZICE a COPIILOR si BATRANILOR pensia MAXIMA : 3000 RON ! maxim 1 milion de romani pot SUPRAVIETUI cu o pensie de 3000 ron ca sa nu DISPARA ROMANIA ca POPOR !!! EVITATI GENOCIDUL !

    RăspundețiȘtergere
  10. EXISTA 5 MILIOANE de ROMANI CONTRA 2 MILIOANE de TRADATORI ,SANTAJATI si HIPNOTIZATI , TREZIREA !!! NU VA LASATI DECIMATI VOI , BATRANII SI COPIII VOSTRI !!! PASNIC si cu , CONSTIINTA !!! vreti in LAGAR ?

    RăspundețiȘtergere