POFTITI LA DANS, BOIERI DUMNEAVOASTRA!


DANSURI INDRAGITE 

Sarbatorile bat la usa. Dincolo de sfintenia si sensul celebrarii Nasterii Domnului, de care imi doresc sa ne lasam cuprinsi cu totii macar pentru cateva clipe, ne asteapta bucuriile lumesti, cele care dau sare si piper vietii noastre.Va propun asadar sa incercati cativa pasi de dans, in stiluri cosmopolite consacrate. Plecand de la Lord of the dance, am adunat pentru voi de pe Youtube anumite dansuri reprezentative pentru cateva popoare, avand totusi grija ca postarea sa nu devina monotona, chiar daca e putin cam lunga. Nu mi-am propus sa iau la rand popor cu popor, intreaga Europa, desi sunt convins ca fiecare natiune in parte isi are propriile sale comori folclorice. Cele cateva dansuri populare pe care le-am selectat sunt pe ritmuri pline de viata, toate reflecta bucuria dansului, setea de viata si mai cu seama mandria nationala si nobletea firii fieacarui popor in parte. Vizionare placuta si sarbatori fericite!

 











Nota Bene: Din respect pentru toti autorii si cititorii blogului 100Ro, comentatorii sovini, rasistii si imagologii sun rugati sa se abtina. Macar de data aceasta. Va multumesc pentru intelegere. 

Un comentariu:

  1. Bună Ziua ! Domnului Dan Ioaniţescu !
    M-a atras în special imaginea trucată, de la începutul articolului dvs. Am mai văzut aşa ceva, pentru prima dată, pe blogurile din Japonia.
    Deocamdată ... las "semn de carte" (nu ştiu ce înseamnă ... dar presupun !).
    Cu această ocazie vă transmit prin intermediul 100 Ro:

    SĂRBĂTORI FERICITE !
    La Mulţi Ani cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, dumneavoastră şi celor dragi ai dvs. !
    *** Acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dumneavoastră ! ***
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere