Spital evacuat

Spital de copii din Timişoara, evacuat de un clan de romi

autor: Freya 01.11.2013

evacuare spital-31614O secţie a Spitalului de Copii Timişoara a fost evacuată de un clan de romi, cu tot cu medici şi cei 20 de copii internaţi în unitatea medicală. Micuţii au fost mutaţi în alte spitale. Evacuarea a fost făcută în baza unei hotărâri judecătoreşti prin care Vladimir Cârpaci, unul dintre membrii clanului, a intrat în posesia clădirii.
Secţia de Pneumologie şi TBC a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara a fost evacuată în cursul zilei de vineri, în baza unei hotărâri judecătoreşti, după ce clădirea a ajuns în proprietatea clanului Cârpaci, potrivit renaşterea.ro.
Astfel, întreaga secţie, care cuprindea pacienţii, personalul medical şi aparatură, au fost mutate într-o clădire aflată în apropiere. În momentul respectiv în incinta spitalului se aflau 20 de copii, opt dintre aceştia aflându-se la secţia TBC, în timp ce restul erau internaţi la Pneumologie.
În prezent, posesorul clădirii este Vladimir Cârpaci, membru al clanului Cârpaci, după ce a intentat un proces pentru recuperarea spaţiului încă din anul 2006. Mai mult, bărbatul a declaract că urmează să recupereze şi o sumă mare de bani privind chiria restantă de la conducerea spitalului. În acelaşi timp, el a adăugat că este nevoit să renoveze imobilul, dat fiind că acesta a fost distrus. De pe România TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu