Conferinta comuna

Conferinta comuna a nationalistilor italieni, britanici si greci in Moscova

autor: FrontPress 29.11.2013

1Miercuri a avut loc în Moscova o conferinţă comună la care au participat lideri ai formaţiunilor Forţa Nouădin Italia, ai Partidului Naţional Britanic şi ai Zorilor Aurii din Grecia. Tema principală care a fost abordată a fost legată de “limitarea libertăţii de exprimare în Europa Occidentală”, pe fondul persecuţiilor împotriva mişcărilor naţionaliste. Evenimentul a fost organizat de ziarul Russky Vestnik (Mesagerul Rus).
Delegaţia italiană a fost condusă de liderul FN, fostul europarlamentar Roberto Fiore, iar ce britanică de europarlamentarul BNP şi şeful partidului, Nick Griffin. Au mai participat şi reprezentanţi ai Zorilor Aurii, inclusiv un parlamentar din Atena, şi naţionalişti ruşi.
Toţi au vorbit despre propaganda homosexuală care cataloghează drept “homofobă” orice poziţie împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Deasemenea, invitaţii au discutat şi despre măsurile statelor din Europa Occidentală contra mişcărilor identitare, fiind dat ca exemplu cazul arestării liderilor partidului grec Zorii Aurii. Cei care au luat cuvântul au vorbit şi despre legile liberticide care “îngrădesc studiul istoriei”, o aluzie la interzicerea negării Holocaustului în majoritatea statelor UE, inclusiv în România. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu