Concurs Cei mai ticalosi oameni din lume ! Acum TITO !!!


Da, mulţi aţi avut dreptate: Tito era răspunsul corect al ediţia a doua a concursului organizat de “Secretele lui Lovendal” şi Editura “Meteor Press”

 Concurs la lovendal net/ Cei mai ticalosi oameni din lume  acum este TITO !!!!

Bună seara! Iată că a sosit timpul să anunţ şi rezultatele oficiale ale celui de-al doilea concurs organizat de site-ul “Secretele lui Lovendal”, împreună cu Editura “Meteor Press” (http://www.meteorpress.ro), concurs dotat cu câte un premiu acordat la doi câştigători: cartea “Cei mai ticăloşi oameni din lume” oferită de Editura Meteor Press (o puteţi găsi AICI: http://www.meteorpress.ro/carti-1070-Cei_mai_ticalosi_oameni_din_lume.php).


Concursul a început în urmă cu 6 zile (http://www.lovendal.ro/wp52/concursul-secretele-lui-lovendal-si-editura-meteor-press-continua-cine-sunt-cei-mai-ticalosi-oameni-de-pe-pamant-politicienii/), iar întrebarea era una simplă (zic eu). Se dădea o poză şi vă invitam să ghiciţi cine e personajul central din fotografia (un militar îmbrăcat în albastru). Iar câştigătorii vor fi cei care au răspuns corect şi repede. Faţă de data trecută, am avut un număr neaşteptat de mare de participanţi (95! – spre disperarea unui invidios care credea că toate concursurile organizate de mine nu au succes; el se pare însă că uită destul de repede de proverbul “câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia). Am avut surpriza să constat că am o mulţime de cititori inteligenţi care chiar cunosc istoria recentă a lumii şi au recunoscut personajul central din poză… acesta nu este nimeni altul decât mareşalul Iosip Tito, liderul absolut al Iugoslaviei din 1943 până în 1980, când a murit, la venerabila vârstă de 88 de ani. Felicitări tuturor celor care au răspuns corect la această întrebare: 64 de cititori! Restul, până la 95 au greşit personajul, dar, nu-i nimic, în viaţă totul se poate învăţa.

Cum au răspuns corect 64 de cititori, singurul criteriu prin care îi puteam departaja a fost (aşa cum am anunţat de la bun început) rapiditatea răspunsului. Şi, astfel, cei doi câştigători sunt: Bogdan, în vârstă de 30 de ani şi o mare, supriză, Ioan Alexandru, în vârstă doar de 14 ani! Felicitări celor doi… îmi pare rău pentru ceilalţi că, deşi au răspuns corect, au făcut-o mai târziu. Nu contează…important e că aţi participat şi aţi reuşit să daţi răspunsul corect.

Va urma în curând o altă ediţie a concursului… fiţi pe fază..că poate să înceapă oricând! Numai bine tuturor!
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu