Elvetienii liberi sa descarce muzica

Elvetienii, liberi sa descarce muzica si filme de pe Internet

autor: FrontPress 05.12.2011
Elvetia refuza sa considere ilegala descarcarea de muzica si filme online, materialele protejate de dreptul de autor fiind astfel la dispozitia utilizatorilor, liberi sa le utilizeze in scop personal.
Aceasta este decizia autoritatilor elvetiene, care au tinut sa sublinieze faptul ca download-ul de astfel de continuturi de pe Internet nu influenteaza industria cinematografica si muzicala, relateaza Webnews.
Mai mult decat atat, Elvetia considera ca o lege indreptata impotriva utilizatorilor care descarca filme si muzica online, ar fi inutila, ba chiar ar putea avea efect contrar.
In acest context, se apreciaza ca ar fi benefica o majora constientizare a potentialului oferit de noile tehnologii, pentru a putea fi folosite in mod constructiv atat de autoritati cat si de utilizatori.
“Invingatorii vor fi cei ce vor reusi sa fructifice noile tehnologii in propriul avantaj, iar invinsii vor fi cei ce nu tin pasul cu progresul, servind modele de business imbatranite”, precizeza autoritatile elvetiene intr-un raport oficial in care Elvetia se declara deschis de partea utilizatorilor. De pe Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu