China si Iranul se afla in stare de razboi !

China si Iranul se afla in stare de razboi!

autor: FrontPress 07.12.2011
Pe fondul ameninţărilor războinice din partea regimului sionist şi a Occidentului la adresa Iranului pe tema programului său nuclear, republica islamică se pregăteşte intens de un eventual atac.  Astfel corpul Gardienilor Revoluţiei Islamice a fost plasat în stare de alertă iar unităţi de infanterie şi artilerie au fost dispuse în poziţii defensive.
Generalul Mohammed Al-Jaafari a ordonat deasemenea să se concentreze rachetele balistice cu rază lungă de acţiune la obiectivele secrete din ţară, unde ele vor fi protejate de loviturile inamicilor şi vor putea fi folosite pentru atacuri în replică.
Conform presei israeliene, se pare că şi populaţia a început să îşi facă provizii de alimente neperisabile.
Tensiunile în regiune s-au intensificat după ce în urmă cu câteva zile Iranul a reuşit să doboare o dronă americană de spionaj în estul ţării.
Iranul este acuzat că ar încerca fabricarea bombei atomice, deşi regimul de la Teheran susţine că nu doreşte decât dezvoltarea unui program nuclear civil cu ajutorul Rusiei în vederea acoperirii deficitului energetic al ţării.
Forţele Navale ale Chinei îndemnate să se pregătească de război
Preşedintele Hu a îndemnat Forţele Navale să “accelereze modernizarea” şi să “înceapă pregătiri intensive pentru confruntarea militară”, pentru a ” garanta securitatea naţională şi pacea mondială”, raportează agenţia oficială, în timp ce ambiţiile maritime ale Chinei stârnesc preocuparea Statelor Unite. Conform Mediafax, Hu Jintao a făcut aceste declaraţii în faţa membrilor Comisiei Militare Centrale, pe care o conduce, şi în prezenţa potenţialului succesor la conducerea ţării, vicepreşedintele Xi Jinping.
La începutul lunii, un general chinez a declarat că ţara sa va apăra Iranul în cazul unui atac străin, chiar cu preţul declanşării celui de al treilea război mondial. Sursa: FrontPress.ro
« 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu