PLESU SI LIICEANU , doua JAVRE lamentabile.

BANI, CAT MAI MULTI BANI !


De cateva luni incoace, televiziunea romana ne “ofera’” duminica 50 de minute de recital al celor doi pupincuristi basisti ,la ora de varf, un fel de barfa in doi, pe care ar fi putut sa o faca si la ei acasa, sau la carciuma din colt.Emisiunea este reluata si seara pe tv cultural si apoi luni, tot pe tv cultural.
Este evident faptul ca cei doi “strigoi” incearca din rasputeri sa-si dreaga imaginea de “borfasi” din clanul Basescu, dar persista, prin aluzii ,uneori stravezii, sa-l sustina pe BASESCU si regimul sau falimentar si criminal, cu tot felul de teorii asa zis filozofice, de proasta factura.
Recunosc ca ma uit la emisiunea lor, ca la o emisiune cu Stan si Bran, in care acesti ratati discuta despre “eu”, vanitate, orgoliu, trufie, ei fiind depozitarii adevarului despre aceste precepte, impanand discutia cu citate din filozofii clasici, pe care nestiindu-le pe de rost, le citesc de pe foile aflate in fata lor, uneori chiar gresit si neavenit.
Fara a mai pune la socoteala faptul ca tot discursul lor este in van deoarece telespectatorii tvr1 sunt in genere oameni simpli, care nu prea inteleg ce vor ei sa spuna, remarc faptul ca cei doi chiar cred ca emisiunea lor este audiata si chiar “inteleasa” de cei multi.
Noica, maestrul lor, cred ca se invarteste in mormant la vederea acestor jalnice specimene ale “societatii civile” , pe care el , Noica, a crezut ca-i va putea face ,daca nu filozofi, cel putin formatori de opinie, ganditori ,sustinatori ai liberatatii si democratiei si nu niste papagali, pamfletari de mana a saptea. Toata emisiunea cei doi se incrunta ,privesc tulbure si semnificativ, isi freaca picioarele ca greierii noaptea in iarba, aducandu-si laude unul la altul, completandu-se, si, din cand in cand, contrazicandu-se, ca sa dea bine la auditor.Doamne, unde esti tu Noica, Cioran, ca sa vedeti ce ati lasat in urma voastra!
http://mercenarul.weblog.ro/

http://singurafelina.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. Tot ce s-a construit pe vremea lui Ceusescu s-a
    daramat cu buna stiinta...dar prostia unora a ramas intacta.

    RăspundețiȘtergere