Orgii sexuale in Parlamentul Turciei (dar la noi ?????)

Orgii sexuale în parlamentul Turciei: aleşii poporului îşi invitau şi rudele la petrecerile cu femei de serviciu şi bucătărese

 
Orgii sexuale în parlamentul Turciei: aleşii poporului îşi invitau şi rudele la petrecerile cu femei de serviciu şi bucătărese
Un imens scandal sexual a izbucnit în Turcia, după ce un fost angajat al parlamentului de la Ankara a dezvăluit că "aleşii poporului" au organizat orgii în timpul liber chiar la locul de muncă: deputaţii au făcut sex în grup cu femeile de serviciu şi bucătăresele, relatează în pagina sa web publicaţia online turcă Sonsayfa, preluată de Agerpres.
Izzet Ozdem, care a lucrat la Serviciul personal, susţine că orgiile se produceau în cantina legislativului, printre "victimele" deputaţilor fiind femeile de serviciu şi bucătăresele.
Acesta susţine că responsabili din eşalonul de conducere al parlamentului le obligau pe fete să furnizeze servicii sexuale, în caz contrar ameninţându-le cu pierderea locului de muncă. La orgiile din parlamentul turc luau parte nu doar parlamentarii, ci şi rude ale lor, invitate special pentru petreceri.
Izzet Ozdem a făcut aceste dezvăluiri după ce el însuşi a fost prins, arestat şi amendat, pentru legături intime cu o femeie din cadrul unei firme private implicate în organizarea serviciilor de curăţenie în parlament.
http://gindul.info/
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu